blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Din Județ » Trupa Maria din Sebeş la ”Românii au talent” a ridicat sala în picioare

Trupa Maria din Sebeş la ”Românii au talent” a ridicat sala în picioare

Publicat în 24.02.2013 la ora 19:59

Trupa ”Maria” din Sebeș, formată din șapte tineri din aceeași familie, a reușit să impresioneze o sală întreagă la Românii au Talent. Aceștia au cântat o piesă emoționantă – “I Can’t Help Myself” de la Kelly Family și merg mai departe, primind trei de ”da” și felicitări din partea juriului.

Noi suntem trupa Maria din Sebeș. Am avut o soră care a murit și am zis că ea e acolo cu noi și ne va susține. Noi suntem opt frați și aici suntem șapte. Fratele nostru nu e cu noi acum, dar el este fondatorul nostru. Fără muzică nu avem viață și facem muzică pentru că tuturor ne place. Acesta e talentul nostru. Cel mai mult ne dorim să ne spună că mergem mai departe“, au spus tinerii înainte de a urca pe scena.

Ne-ați transmis legătura dintre voi care este foarte puternică. Voi ați reușit să-mi aduceți pielea de găina. Vă mulțumesc că ați venit la Românii au Talent“, a spus Andra la finalul melodiei.

Toți meritați felicitări“, a spus Andi.

Sunteți o familie foarte frumoasă și fiecare are rolul lui bine stabilit. Întreaga energie pe care ați creat-o pe scena, momentul, a fost foarte frumos“, a spus, la rândul său, Mihai Petre.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 282 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.