blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Volei Alba Blaj s-a calificat în Final Four-ul Cupei României, după o nouă victorie cu 3-0 împotriva celor de la CSU Belor Galați

Volei Alba Blaj s-a calificat în Final Four-ul Cupei României, după o nouă victorie cu 3-0 împotriva celor de la CSU Belor Galați

Publicat în 16.01.2019 la ora 16:22

Volei Alba Blaj s-a calificat pentru al cincilea  an consecutiv în Final Four-ul Cupei României, după o victorie lejera cu scorul de 3-0 (25-20, 25-12, 25-14), cu CSU Belor.

Cele două echipe s-au întâlnit și ieri, într-o întâlnire contând pentru etapa a 9-a a Diviziei A1, când echipa din “Mica Romă” s-a impus la pas, tot în minimum de seturi, scor 3-0 (25-11, 25-20, 25-10).

Final Four-ul Cupei României este prevăzut în perioada 14-15 mai (locația se va stabili în aprilie, prin depunerea ofertelor de organizare de către cluburile interesate). În semifinale a ajuns și CSM Târgoviște (3-0 la Cluj), celelalte două echipe stabilindus-e după întâlnirile Dinamo – CSM Tîrgoviște (în această după amiază) și CSM Lugoj – Știința Bacău, amânată la cererea oaspetelor. Anul trecut, Blajul a disputat finala competiției, la Bacău, pierzând 1-3 cu CSM București.

La această dublă de pe malul Dunării, antrenorul Darko Zakoc a folosit două formule diferite de echipă, în partida din Cupa României mizând pe Aleksandra Cirovic (7 p) – Ana Lazarevic (11 p), Maja Aleksic (16 p), Katerina Zhidkova (12 p), Mariya Karakasheva (9 p), Nada Ninkovic (12 p)– Viktoriya Delros (libero); a lipsit Sara Hutinski – accidentată. Disputele de la Galați sunt repetiții cu public pentru Volei Alba Blaj în vederea primului test serios, deplasarea de la Prostejov, din Cehia, în optimile Cupei CEV, de marți, 22 ianuarie.

foto: Viața liberă, Galați

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 69 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.