blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Politică » Deputatul PDL Clemen Negruț: ”Secretomanie la Guvern privind stadiul lucrărilor la autostrada Orăștie – Sebeș”

Deputatul PDL Clemen Negruț: ”Secretomanie la Guvern privind stadiul lucrărilor la autostrada Orăștie – Sebeș”

Publicat în 26.04.2013 la ora 14:00

Deputatul PDL de Alba, Clement Negruț, a amintit astăzi, în conferință de presă, despre faptul că, potrivit contractului, tronsonul de autostradă Orăștie – Sebeș ar fi trebuit să fie finalizat săptămâna trecută. În opinia sa lucrările sunt întârziate cu cel puțin 6 luni și, având în vedere intensitatea activității din zonă ”nu există o perspectivă foarte bună în ceea ce privește finalizarea”.

clement-negrut-autostrada-sebes-orastieNegruț a mai spus că cei 8 km de drum care ar fi scos traficul greu din Sebeș au fost puși încă de anul trecut, de către Guvern, la capitolul ”și altele” și și-a exprimat mirarea privind lipsa de reacție a comunității din Sebeș față de acest lucru.

Deputatul democrat-liberal a promis că va încerca să obțină până săptămâna viitoare răspunsuri detaliate privind stadiul lucrărilor precizând ca este posibil să întâmpine dificultăți, cei de la Guvern fiind în ultimul timp ”secretoși”.

Concluzia lui Clement Negruț este că ”Alba politică rămâne dușmanul USL-ului în continuare, pentru că aici se întâmplă lucruri serioase, care chiar vizează viața cetățenilor”:

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 274 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.