blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Politică » Clement Negruț: ”Vreau să-i văd cu excavatorul în brazdă!”

Clement Negruț: ”Vreau să-i văd cu excavatorul în brazdă!”

Publicat în 10.05.2013 la ora 13:55

Deputatul PDL de Alba, Clement Negruț, a atras atenția astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că la nivel guvernamental nu se discută despre demararea lucrărilor la autostrada Sebeș-Turda.

clement-negrut-conferinta-presa-10mai2013Acesta a arătat că miniștrii Fenechiu și Chițoiu au vorbit strict despre lucrări la autostrăzile Comarnic – Brașov, Craiova – București și tronsonul de 12 km de la Ploiești.

Nu s-a spus nimic despre autostrada Sebeș – Turda. Eu am fost unul dintre cei care în campania electorală am spus că indiferent cine va veni să guverneze, dacă va fi un Guvern responsabil și cu viziune este absolut necesar să faci legătura între tronsonul de autostradă Transilvania și culoarul IV. Vedem că de fapt acestea sunt povești în momentul de față. O încercare de a fi prezent în spațiul public cu niște iluzii. Eu îi rog pe oamenii aceștia să fie foarte serioși și să se aplece cu maximă responsabilitate asupra a ceea ce trebuie finalizat. Noi nu avem finalizat tronsonul de autostradă Orăștie-Sibiu și tronsonul foarte important, care ne interesează penoi, de la Vințișoara la Cunța, și vorbim de altă autostradă!”, a spus Clement Negruț.

Deputatul democrat-liberal consideră că recentul anunț făcut de Comisia Europeană privind banii alocați pentru autostrada Sebeș-Turda nu este relevant în condițiile în care, dacă lucrările vor demara în luna septembrie așa cum susțin liderii USL Alba, nu a fost lansată nicio licitație în acest sens.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 460 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.