blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Politică » Claudiu Răcuci, deputat PNL: „Splitarea TVA va lovi doar în contribuabilii de bună-credință”

Claudiu Răcuci, deputat PNL: „Splitarea TVA va lovi doar în contribuabilii de bună-credință”

Publicat în 07.09.2017 la ora 19:07

Scumpirea carburanților, prin majorarea accizei, va lovi în consumatorii onești, adică în acei români care merg la pompă și primesc, după alimentare, bonul fiscal pe care scrie prețul și TVA-ul plătit.

În ei va lovi scumpirea carburanților, nu în alții. Cei ale căror mașini nu au trecut niciodată pe la pompă nu vor fi niciodată deranjați de guvern! O să vedem din nou, ca acum câțiva ani, cum toți transportatorii se vor duce să alimenteze în Ungaria sau Austria, iar Tudose nu va înțelege de ce nu strânge bani mai mulți la buget.

La fel se va întâmpla și cu noua invenție a Guvernului Tudose, privind contul special de TVA. Cei care au plătit mereu și la termen, toate obligațiile fiscale privind TVA, o vor face și de acum înainte. Cei care nu au plătit niciodată TVA la bugetul de stat, nu vor plăti nici de acum înainte. Așadar, măsura este doar o durere de cap suplimentară și un cost administrativ în plus pentru toți agenții economici onești. Știe oare Tudose că prin această măsură absurdă va lăsa fără finanțare majoritatea investițiilor private ale IMM-urilor? Nu știe, pentru că dumnealui, ca majoritatea social-democraților, a lucrat tot timpul la stat.

Nici nu trebuie să ne chinuim și să pariem ca să știm încă de pe acum că această măsură disperată nu va aduce mai mulți bani la buget. Pentru mine, personal, măsura este din aceeași categorie de trăznăi fiscale ca impozitul pe bacșiș al lui Ponta. Dacă este să pariez pe ceva, atunci aș face-o pe certitudinea că Guvernul Tudose va veni cu noi impozite și taxe aplicate mediului privat, chiar din această toamnă.

 Deputat PNL, Claudiu Răcuci

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 121 ori

Claudiu Răcuci, deputat PNL: „Splitarea TVA va lovi doar în contribuabilii de bună-credință”
2 (40%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.