blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Politică » Clement Negruț, deputat PDL: ”Prin înființarea Direcțiilor Regionale de Finanțe se stabilesc, indirect, capitalele regiunilor”

Clement Negruț, deputat PDL: ”Prin înființarea Direcțiilor Regionale de Finanțe se stabilesc, indirect, capitalele regiunilor”

Publicat în 21.06.2013 la ora 15:07

Deputatul PDL de Alba, Clement Negruț, consideră că reorganizarea Fiscului prin Ordonanță de Urgență emisă de Guvern, va defavoriza municipiul Alba Iulia în ceea ce privește șansele de a deveni capitală de regiune.

clement-negrut-declaratie-directii-fiscalePrin înființarea Direcțiilor Regionale de Finanțe se stabilesc, indirect, capitalele regiunilor. Modul în care se fac aceste lucruri, fără o dezbatere cu factorii decizionali la nivelul județelor pentru a nu genera discuții, nu este corect. Vă întreb: ce se va întâmpla cu angajații DGFP din județe? Ordonanța nu spune care este numărul angajaților din noile direcții regionale și nu spune nici unde vor fi sediile. Spune doar că acestea vor fi stabilite prin hotărâre de Guvern. Adică după ce se vor întâlni marii specialiști în regionalizare și vor reuși să-i mulțumească pe cei care acum conduc destinele județelor. Va fi o decizie eminamente politică (…) Așa cum pun oamenii aceștia problema, se crează premisele federalizării României!”, a spus Negruț.

Deputatul este convins că din acest punct de vedere județul Alba va fi defavorizat deoarece este condus de PDL: ”Din fericire pentru noi, ca partid politic, conducem destinele județului, din nefericire, categoric nu vom fi foarte plăcut primiți la masa discuțiilor privind regionalizarea”, a concluzionat democrat-liberalul din Alba.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 530 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.