blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Volei Alba Blaj va participa la trei turnee de pregătire înainte de startul noului sezon competițional

Volei Alba Blaj va participa la trei turnee de pregătire înainte de startul noului sezon competițional

Publicat în 14.09.2016 la ora 16:25

volei-alba-blaj-sep-2016Campioana „en-titre” a României, Volei Alba Blaj are în acest moment 8 jucătoare la antrenamentele conduse de Darko Zakoc, 4 dintre voleibalistele grupării din „Mica Romă” fiind convocate la diverse echipe naţionale, angrenate în calificările pentru turneul final al Campionatului European, Salaoru şi Berdilă la naţionala României, Grbac la cea a Croaţiei şi Tatsiana Markevich, componentă a naţionalei Belarusului.

Raportat la efectivul deţinătoarei titlului şi participantă în grupele Champions League, s-au produs două modificări. A plecat tânăra jucătoare Daiana Roman, anunţată drept transferată în această vară, internaţionala de junioare semnând cu CSM Lugoj, revenind în schimb Carmen Dârnescu (fostă Mateaş), care în returul campionatului trecut a fost împrumutată la SCM Craiova.

• Trei turnee de pregătire

Până la startul noului campionat (15 octombrie, acasă, cu CSM Bucureşti), Volei Alba Blaj va participa la două turnee de pregătire şi va încheia presezonul cu două jocuri în compania Ştiinţei Bacău, în weekendul 6-8 octombrie, în cadrul „Cupei Blajului”.  Primele meciuri amicale sunt prevăzute la finele săptămânii viitoare, la un turneu internaţional organizat de CSM Lugoj, alături de echipa gazdă, Békéscsaba (campioana Ungariei) şi formația de primă ligă din Serbia, Zrenjanin MD. Va urma participarea la “Cupa Ardealului”, competiţie organizată de Medicina Târgu Mureş, în perioada 28 septembrie-1 octombrie. Câştigătoare a ultimelor două ediţii a acestui turneu de pregătire, Volei Alba Blaj a fost repartizată în grupă cu Ştiinţa Bacău şi Penicilina Iaşi, în cealaltă grupă urmând a juca Medicina Târgu Mureş, CSM Târgovişte şi Unic Piatra Neamţ. Volei Alba Blaj va încheia meciurile de pregătire cu o săptămână înaintea startului sezonului oficial, când va disputa două partide cu Ştiinţa Bacău, în cadrul ediţiei a treia a “Cupei Blajului”.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 36 ori

Volei Alba Blaj va participa la trei turnee de pregătire înainte de startul noului sezon competițional
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.