blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Volei Alba Blaj şi-a aflat programul pe care îl va avea în Grupa B, a Ligii Campionilor

Volei Alba Blaj şi-a aflat programul pe care îl va avea în Grupa B, a Ligii Campionilor

Publicat în 22.11.2016 la ora 17:05

volei-alba-blaj-noi-2016La cea de-a doua participare în Liga Campionilor, Volei Alba Blaj a fost repatizată în cea mai grea grupă posibilă, Grupa B, alături de Dinamo Moscova, Volero Zurich şi Dinamo Krasnodar, câştigătoarea Cupei CEV, echipă venită din calificări.

Formaţia din „Mica Romă” va debuta în deplasare cu Dinamo Moscova, în luna decembrie, singurul joc din acest an susţinut în competiţia supremă. Formaţia din “Mica Romă” va susţine jocurile considerate pe teren propriu, la fel ca şi în ediţia anterioară, în Sala Sporturilor “Transilvania” din Sibiu.

Ultima venită în grupă, puternica echipă din Rusia, Dinamo Krasnodar a eliminat succesiv pe Khimik Yuzhny, un dublu 3-2 (în turul al doilea preliminar) şi Vizura Belgrad, eşec 2-3 în primul meci şi 3-0, acasă, în al treilea tur preliminar.

Reprezentanta României va susţine primul meci în deplasare cu Dinamo Moscova (14 decembrie), singurul joc din acest an, ţintarul fiind următorul: acasă cu Dinamo Krasonodar – în 11 ianuarie 2017; acasă cu Volero Zurich, în 25 ianuarie (două partide interne consecutive); returul în Elveţia (9 februarie 2017), deplasarea la Krasnodar (22 februarie 2017) şi ultima partidă din grupă, pe 28 februarie, la Sibiu, cu Dinamo Moscova. Adversara de anul trecut, Dinamo Moscova este noua campioană a Rusiei şi prezentă între primele şase echipe în Liga Campionilor 2016, iar Volero Zurich, antrenată de Zoran Terzic (fost la vicecampioana CSM Târgovişte) este deţinătoarea eventului în Elveţia şi de asemenea prezentă în Play-off 6 al Ligii Campionilor 2016.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 75 ori

Apreciază acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.