blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Volei Alba Blaj și-a aflat adversarii din tururile preliminare ale Champions League

Volei Alba Blaj și-a aflat adversarii din tururile preliminare ale Champions League

Publicat în 29.06.2018 la ora 15:05

Volei Alba Blaj și-a aflat adversarii din tururile preliminare ale Champions League. Astfel, formația din “Mica Romă” va juca al doilea tur preliminar, cu vicecampioana Cehiei, UP Olomouc (în datele de 23 și 30 octombrie).

Dacă va depăși acest obstacol, cel mai dificil oponent dintre cele posibile, gruparea blăjeană va întâlni, în al treilea tur preliminar, învigătoarea din disputa din turul secund preliminar, între Allianz MTV Stuttgart – Sliedrecht Sport (Olanda) și UVC Holding Graz (Austria), meciuri programate în 6 și 13 noiembrie. Dacă va reuși o nouă calificare, Volei Alba Blaj va accede pentru al 4-lea an consecutiv în grupele celei mai titrate competiții continentale.

Va fi un debut intens de sezon pentru formația pregătită de Darko Zakoc, cu aceste examene europene în preajma startului Diviziei A1 (27 octombrie) și a Campionatului Mondial de volei feminin (Japonia, până în 20 octombrie), asta pentru că “mândria Albei” va avea în lot, cu siguranță, jucătoare prezente în “țara Soarelui Răsare”. Menționăm că în ediția anterioară a Champions League, Volei Alba Blaj reușit cea mai importantă performanță din istoria voleiului femininm, românesc, disputând, la București, finala Final Four-ului, cu Vakifbank Istanbul, după ce a învins pe Galarasaray Istanbul, în semnifinale

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 90 ori

Apreciază acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.