blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Volei Alba Blaj: Secundul Pedrag Zucovic „l-a părăsit” pe Darko Zakoc pentru… Medicina Târgu Mureş

Volei Alba Blaj: Secundul Pedrag Zucovic „l-a părăsit” pe Darko Zakoc pentru… Medicina Târgu Mureş

Publicat în 28.06.2016 la ora 18:15

Darko-Zakoc-Volei-Alba-Blaj-iun-2016În plin proces de creionare a lotului pentru sezonul viitor, campioana Volei Alba Blaj a suferit o scindare a băncii tehnice, unde legiunea sârbă s-a rupt, din cauza faptului că secundul Pedrag Zucovic a părăsit „Mica Romă” şi pe Darko Zakoc, preferând funcţia de antrenor principal la CSU Medicina Tg. Mureş.

După un deceniu de colaborare cu Darko, „Zule” a surprins prin faptul că a renunţat intempestiv la activitatea alături de mentorul său, mai ales că în luna mai acceptase să continue în echipa lui Zakoc şi în curtea câştigătoarei ultimelor două titluri.

Plecarea neaşteptată a secundului sârb i-a luat prin surprindere pe oficialii campioanei, dar şi pe Darko Zakoc, ce a primit o veritabilă lovitură sub centură, atât în plan personal, cât şi particular, dezamăgit fiind de decizia fostului său secund, ce a semnat pentru trei sezoane cu gruparea din Tg. Mureş. Zakoc s-a repliat rapid şi a găsit în Serbia alţi doi tehnicieni sârbi ce-l vor substitui pe Zucovic, numele urmând a fi anunţate zilele viitoare.

• Ştefănescu: „A greşit faţă de Darko şi club”

Sergiu Ştefănescu a comentat decizia lui Zucovic, una deloc aşteptată. „Îi înţelegem decizia, a fost opţiunea sa să fie antrenor principal, dar vestea ne-a luat prin surprindere. Nu poţi să ţii o persoană cu forţa, «Zule» cât a fost la Blaj a muncit, şi-a făcut datoria, s-a dovedit profesionist, însă părerea mea este că a greşit faţă de Darko Zakoc, omul care a avut încredere în el şi l-a adus la Blaj, dar şi faţă de club, prin această hotărâre„, a menţionat preşedintele Volei Alba Blaj, după plecarea lui Zucovic, ce avea dublu rol, statistician şi secund al deţinătoarei titlului.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 93 ori

Volei Alba Blaj: Secundul Pedrag Zucovic „l-a părăsit” pe Darko Zakoc pentru… Medicina Târgu Mureş
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.