blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Volei Alba Blaj le-a transferat pe Femke Stoltenborg (Olanda) și Aleksandra Ćirović (Serbia), în vederea întăririi lotului cu care va aborda stagiunea 2019 – 2020

Volei Alba Blaj le-a transferat pe Femke Stoltenborg (Olanda) și Aleksandra Ćirović (Serbia), în vederea întăririi lotului cu care va aborda stagiunea 2019 – 2020

Publicat în 30.07.2019 la ora 14:13

Volei Alba Blaj, deținătoarea eventului național și participantă în grupele Ligii Campionilor, anunță primele nume din lotul cu care va aborda stagiunea 2019 – 2020.

Astfel, pentru postul de coordonatoare, formația din “Mica Romă” va miza pe Femke Stoltenborg (Olanda) și Aleksandra Ćirović (Serbia), internaționala din “țara lalelelor” aflându-se întâia dată în carieră la un club din România, în vreme ce voleibalista din Serbia va bifa al doilea sezon consecutiv sub comanda lui Darko Zakoc.

Dar iată cărțile de vizită ale celor două jucătoare:

Femke Stoltenborg (1,89 metri) – este o internațională olandeză care azi, 30 iulie, a împlinit 28 de ani. Nou-venita (foto, jos) a fost dublă vicecampioană europeană cu naționala țării sale (2015 și 2017), echipă cu care a ocupat locul patru la ultima ediție a Campionatului Mondial (Japonia, 2018) și la ultima ediție a Jocurilor Olimpice (Rio, 2016), iar în acest moment  se pregătește cu lotul lărgit al Olandei pentru turneul final al Campionatului European de volei feminin, ce se va desfășura, în perioada 23 august – 8 septembrie 2019, în Turcia, Polonia, Ungaria și Slovacia. A mai evoluat la echipele Longa ’59 Lichtenvoorde, HAN Volleybal și TVC Amstelveen din Olanda, Dresdner SC, VT Aurubis Hamburg, Ladies in Black Aachen și Allianz MTV Stuttgart din Germania, Volley 2002 Forlì (Italia) și ultima data la Grot Budowlani Łódź (Polonia).

Aleksandra Cirovic (1,78 metri) – s-a născut în 30 septembrie 1997 la Belgrad și a venit la Blaj la începutul stagiunii anterioare de la Vizura Belgrad, cu care a cucerit titlul în țara natală și a jucat în grupele Champions League. În România, tânăra coordonatoare (foto, sus) a cucerit ambele trofee interne, evoluând pentru Volei Alba Blaj în preliminariile Ligii Campionilor și în Cupa CEV, fiind finalistă a acestei competiții.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 104 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.