blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Volei Alba-Blaj „iernează” pe podium după al 7-lea succes consecutiv

Volei Alba-Blaj „iernează” pe podium după al 7-lea succes consecutiv

Publicat în 17.12.2013 la ora 18:43

medicina-tg-mures-volei-alba-blaj-naiembrie-2013Volei Alba Blaj s-a impus in deplasare cu Penicilina Iaşi, scor 3-0 (25-15, 25-14, 26-24) şi încheie anul 2013, pe ultima treaptă a podiumului în Divizia A1 la volei feminin, cu 32 de puncte, la egalitate cu Dinamo şi la o lungime în spatele liderului Ştiinţa Bacău, ambele fiind reprezentantele României în Champions League.

A fost al 11-lea succes din 12 partide în prima divizie în actuala ediţie, al 7-lea la rând pentru echipa condusă de Branko Gajic, “vioara întâi” în tabăra vizitatoarelor fiind Adina Salaoru.

Blăjencele au tras învăţămintele de rigoare după surpriza de la Craiova, când “buturuga mică” SCM U a condus cu 2-0 şi au tratat serios, încă de la început jocul din Moldova, astfel că s-au impus de justeţe, cu emoţii numai în ultimul set, când a fost 24-23, cu minge de set pentru gazde!

• 4 blăjence la loturile naţionale!

Formaţia din “Mica Romă” trebuie să fie mândră, pentru că Roxana Ivanov şi Adina Salaoru – la echipa României, Miroslava Kijakova (în premieră la Slovacia) şi Milagros Collar (pentru Spania) sunt cele 4 echipiere ale Volei Alba-Blaj convocate la primele reprezentative pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2014. România va juca în 3-5 ianuarie 2014, la Ankara, cu Turcia, Cipru şi Ucraina.

Lotul Volei Alba Blaj a fost format din Luminiţa Trombiţaş, Milagros Collar, Roxana Ivanof, Valentina Rusu, Adina Salaoru, Miroslava Kijakova şi Katja Medved (libero), Denisa Viloiu, Adina Stanciu, Adriana Dudnic, Camila Lanner.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de: 302 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.