blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Volei Alba Blaj este la a 6-a victorie la rând în Divizia A1, după ce a învins astăzi pe SCM Pitești cu scorul de 3-0

Volei Alba Blaj este la a 6-a victorie la rând în Divizia A1, după ce a învins astăzi pe SCM Pitești cu scorul de 3-0

Publicat în 05.11.2016 la ora 20:24

volei-alba-blaj-vs-scm-pitesti-noi-2016Volei Alba Blaj a trecut de nou-promovata SCM Pitești, scor 3-0 (25-20, 25-16, 25-14), într-un meci contând pentru etapa a VI-a a Diviziei A1, disputat astăzi în Sala „Timotei Cipariu”.

A fost al doilea duel direct în „Mica Romă”, după cel de vineri din Cupa României, câștigat cu același scor, de data aceasta mlt mai clară fiind superioritatea campioanei. Volei Alba Blaj este la a 6-a victorie la rând în Divizia A1 (ultimele 5, fără set pierdut) și se poziționează în fotoliul de lider.

Au evoluat pentru gazde: Ana Grbac, Adina Salaoru, Nada Ninkovic, Samara Rodrigues, Tatsiana Markevich, Nneka Onyejekwe, Marina Vujovic (libero); au mai intrat Ana Antonijevic, Dubravka Djuric, Martina Samadan, Rebecka Lazic, Ana Maria Berdilă.

La sfârşitul săptămânii sunt programate, la Blaj, 3 întâlniri cu nou-promovata SCM Piteşti, “dubla” din Cupa României şi meciul din campionat. Vineri 4 noiembrie, de la ora 18.00, s-a disputat manşa retur din sferturile Cupei României, iar duminică 6 noiembrie, de la ora 11.00, se va disputa întâlnirea tur din sferturile Cupei României. La toate cele 3 meciuri, intrarea în sala “Timotei Cipariu” este liberă.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 33 ori

Volei Alba Blaj este la a 6-a victorie la rând în Divizia A1, după ce a învins astăzi pe SCM Pitești cu scorul de 3-0
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.