blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Volei Alba Blaj – CSU Medicina Tg. Mureş 3-1

Volei Alba Blaj – CSU Medicina Tg. Mureş 3-1

Publicat în 30.01.2013 la ora 20:23

În derby-ul Ardealui, partidă disputată astăzi în Sala “Timotei Cipariu”, nou-promovata din “Mica Romă”, Volei Alba Blaj a învins CSU Medicina Tg. Mureş, scor 3-1 (25-16, 23-25, 25-22, 25-19). Prin acest succes, într-un meci extrem de important al sezonului, echipa lui Marius Macarie şi-a luat revanşa după eşecul din toamnă, în plus şi-a consolidat poziţia a 4-a din ierarhie, cu 29 de puncte (10 victorii şi 4 înfrângeri)

Din nou peste 700 de spectatori au asistat în Sala “Timotei Cipariu” la partida derby a rundei a 15-a din Divizia A1. Un joc spectaculos, echilibrat, pe muchie de cuţit, o dispută în care formaţia din “Mica Romă” s-a întrebuinţat serios pentru a cuceri toate punctele puse-n joc, partida durând aproximativ 120 de minute

Doar primul set a ieşit din tipare, amfitrioanele plecând ca din puşcă şi conducând cu 12-0 (pe serviciul Alicei Kapelovies), în rest răsturnări de situaţie, dramatism, un meci tensionat şi încărcat de emoţii.

”Ne-am relaxat după primul set”, a declarat Macarie.

Am început foarte bine, am pus presiune, dar după primul set a intervenit relaxarea. Serviciul nostru mai agresiv a făcut diferenţa, am luat 3 puncte importante în condiţiile în care n-am avut un adversar facil”, a explicat antrenorul Marius Macarie. Tehnicianul Volei Alba Blaj spune că propria echipă poate etala evoluţii mult mai bune. “În privinţa jocului se poate şi mai bine, dar este bine că am învins. Livingston n-a prins o zi grozavă, iar în momentul în care am apelat la Josefina Fernandez, aceasta şi-a făcut treaba în teren“, a mai precizat Macarie.

Pentru echipa lui Marius Macarie au evoluat Alice Kapelovies, Sherisa Livingston, Adriana Dudnic, Bojana Stojkovic, Marija Sandic, Vali Rusu, Laura Mastahac (libero), mai intrând Irina Alexandru, Josefina Fernandez. În etapa viitoare, sâmbătă, 2 februarie, Volei Alba Blaj va juca în deplasare, cu Dinamo Bucureşti.

Acest articol a fost citit de: 339 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.