blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Volei Alba Blaj a transferat-o pe turcoaica Selime Ilyasoglu

Volei Alba Blaj a transferat-o pe turcoaica Selime Ilyasoglu

Publicat în 16.06.2017 la ora 12:16

Selime Ilyasoglu este noua jucătoare a triplei campioane a României, Volei Alba Blaj, fiind prima jucătoare din Turcia ce va evolua la echipa din „Mica Romă”. Selime joacă pe postul de secund şi va bifa prima experienţă în Europa, exceptând ţara natală, turcoaica având în carieră şi o experienţă în Thailanda.

Echipa lui Darko Zakoc îşi creionează lotul pentru stagiunea viitoare, Selime fiind, deocamdată, a 3-a jucătoare anunţată că face parte din efectivul condus de Darko Zakoc, după Roxana Bacşiş (revenită din Franţa) şi Nneka Onyejekve (ce şi-a prelungit contractul)

Conform datelor oficiale furnizate de clubul blăjean, nou-venita are dublă cetăţenie, turcă şi bulgară, fiind născută în data de 18 noiembrie 1988, şi vine la Blaj de la echipa turcă Seramiskan Bayan. În carieră a mai evoluat la echipele Eczacıbaşı Istanbul, Ereğli Belediye, Nilüfer Belediyesi, Galatasaray Istanbul, Beşiktaş Istanbul, Bursa Büyükşehir Belediyespor, cu o scurtă experienţă în străinătate, în Thailanda, la Idea Khonkaen.

Îi urăm noii noastre jucătoare bun venit la Volei Alba Blaj. Selime İlyasoğlu este o voleibalistă pe care Drako Zakoc şi-a dorit-o foarte mult în echipă şi sperăm să se integreze cât mai repede la Blaj, iar prestaţia ei să ajute echipa noastră să-şi îndeplinească obiectivele din sezonul viitor„, este mesajul transmis de Sergiu Ştefănescu, preşedintele Volei Alba Blaj.

Volei Alba Blaj va anunţa, în următoarele zile, alte transferuri pentru sezonul 2017/2018.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 50 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.