blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Volei Alba Blaj a transferat-o pe sârboaica Maja Aleksić

Volei Alba Blaj a transferat-o pe sârboaica Maja Aleksić

Publicat în 18.07.2018 la ora 12:21

Volei Alba Blaj își creionează lotul cu care va încerca să recucerească, din nou, eventul national, ultima achiziție fiind talentata , sârboaica ce a evoluat în sezonul precedent la Vizura Belgrad. Este a 10-a achiziție anunțată în această vară de echipa din “Mica Romă” și a treia voleibalistă din Serbia ce va evolua sub comanda lui Darko Zakoc, celelalte fiind extrema Ana Lazarević și libero-ul Suzana Ćebić, ambele internaționale.

Una dintre cele mai promițătoare tinere voleibaliste din Serbia vine la vicecampioana Europei! Născută la data de 6 iunie 1997, Maja Aleksić (1,88 m) va evolua în stagiunea 2018/2019 pentru CSM Volei Alba Blaj pe postul de centru. Maja Aleksić a debutat deja la puternica națională a Serbiei, vicecampioană olimpică și campioană europeană en-titre. La nivel de club, Maja Aleksić a jucat la Vizura Belgrad, campioana ultimilor ani în Serbia, cu care a participat în Liga Campionilor și se află la prima experiență în străinătate.

Pentru sezonul 2018/2019, CSM Volei Alba Blaj a confirmat, până acum, transferurile următoarelor jucătoare: Mariya Karakasheva (extremă), Sonja Newcombe (extremă), Suzana Ćebić (libero), Katerina Zhidkova (universal), Lucie Smutná (coordonator), Sara Hutinski Torres (centru), Ioana Baciu (universal), Lora Kitipova (coordonator), Ana Lazarević (extremă) și Maja Aleksić (centru).

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 31 ori

Volei Alba Blaj a transferat-o pe sârboaica Maja Aleksić
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.