blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Volei Alba Blaj a transferat-o pe Lucie Smutná

Volei Alba Blaj a transferat-o pe Lucie Smutná

Publicat în 26.06.2018 la ora 15:40

Vicecampioana Europei, Volei Alba Blaj, a anunțat încă o achiziție, coordonatoarea Lucie Smutná (Cehia), care a evoluat ultima dată în Franța, la Pays d’Aix Venelles.

Voleibalista în vârstă de 27 de ani (născută în 14 aprilie), se află la prima experiență în România, iar până în prezent a bifat cluburi din Cehia, Italia, Germania, Turcia sau Franța. Lucie Smutná (1,81 m) este componentă a naționalei Cehiei, a jucat la Slavia Praga, după care în 2012 a ajuns la KSC Berlin, iar de aici în Italia, la Foppapedretti Bergamo și Volley Soverato. În 2015 a revenit în Germania, la USC Munster, iar apoi a plecat în Turcia, la Halkbank Ankara, de unde s-a întors în Germania, la Dresnder (2016-2017). Proaspăta achiziție se alătură unei liste de internaționale sau foste internaționale transferate de formația din “Mica Romă”, care este în plină campanie de întărire a efectivului, în concurență acerbă cu rivala CSM București, nume precum Mariya Karakasheva (extremă), Sonja Newcombe (extremă), Suzana Ćebić (libero) şi Katerina Zhidkova (universal).

Din vechiul efectiv rămân Ramona Rus și Marina Vujovic, este însă certă despărțirea de căpitanul Adina Salaoru, în vreme ce Nneka Onyejekwe are propuneri interesante din Turcia și din țară, pe lângă oferta de prelungire a înțelegerii cu echipa condusă de Darko Zakoc.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 28 ori

Volei Alba Blaj a transferat-o pe Lucie Smutná
Apreciază acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.