blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Volei Alba Blaj a transferat-o pe Larisa Kramer. Jucătoarea are 22 de ani și a evoluat ultima dată la echipa Universității din San Diego

Volei Alba Blaj a transferat-o pe Larisa Kramer. Jucătoarea are 22 de ani și a evoluat ultima dată la echipa Universității din San Diego

Publicat în 13.01.2017 la ora 18:03

Volei Alba Blaj a transferat-o pe voleibalista Lisa Kramer (22 de ani), ce a evoluat ultima dată în SUA, la Universitatea din San Diego, noua elevă a lui Darko Zakoc putând debuta la echipa din „Mica Romă” marţi, în semifinalele Cupei României, cu CSM Bucureşti.

Volei Alba Blaj, campioana României a bifat un transfer în această pauză competiţională, înregimentând-o pe jucătoarea Lisa Kramer (22 de ani), ce evoluează pe posturile de fals sau secund. Voleibalista din Germania a jucat ultima dată în USA, la Universitatea din San Diego şi se află la prima experienţă ca şi senioară în Europa. Lisa Kramer a ajuns săptămâna trecută în România şi s-a alăturat efectivului pregătit de Darko Zakoc. Kramer şi-a văzut la lucru viitoarele coecipiere din tribunele Sălii „Transilvania” din Sibiu, unde a asistat miercuri la partida din Champions League, dintre Volei Alba Blaj şi Dinamo Krasnodar.

• Sergiu Ştefănescu: „Un transfer interesant”

Este un transfer interesant, am adus o jucătoare tânără care sperăm că ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivele atât pe plan intern, cât şi la nivel de reprezentare europeană. Prin achiziţionarea Lisei Kramer am întărit echipa, sunt convins de acest lucru”, a declarat preşedintele Sergiu Ştefănescu. Momentan, transferul este finalizat la invel internaţional, aşteptându-se la încheierea formalităţilor şi la nivelul Federaţiei Române de Volei. Cu dublă cetăţenie, germană şi americană, Lisa Kramer are 22 de ani, fiind născută în data de 7 august 1994 in Bergisch-Gladbach (Germania). Lisa Kramer se află deja la Blaj, unde a intrat în programul echipei, va purta tricoul cu numărul 5 şi va avea drept de joc în toate competiţiile în care campioana României este implicată: Divizia A1, Cupa României şi Liga Campionilor, anunţă formaţia din „Mica Romă”.

Formalităţile legate de transfer nu au fost finalizate în această săptămâna până la meciul din Liga Campionilor, de la Sibiu, cu Dinamo Krasnodar, însă, după toate probabilităţile, antrenorul sârb se va putea baza pe serviciile sale la partida tur din semifinalele Cupei României, din 17 ianuarie, în Sala „Timotei Cipariu”, cu CSM Bucureşti.

Pe de altă parte însă, formaţia din „Mica Romă” se va despărţi, pe cale amiabilă, de Martina Samadan, care este accidentată, hernie de disc, iar din acest motiv al indisponibilităţii de durată, contractul se va rezilia, de comun acord, în această perioadă.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 76 ori

Volei Alba Blaj a transferat-o pe Larisa Kramer. Jucătoarea are 22 de ani și a evoluat ultima dată la echipa Universității din San Diego
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.