blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Volei Alba Blaj a pierdut calificarea cu Ştiinţa Bacău, în sferturile de finală ale Cupei României la volei

Volei Alba Blaj a pierdut calificarea cu Ştiinţa Bacău, în sferturile de finală ale Cupei României la volei

Publicat în 16.01.2013 la ora 19:02

Volei Alba Blaj a ratat calificarea în semifinalele Cupei României la volei, după ce vicecampioana României, Ştiinţa Bacău a izbutit să câştige două seturi în manşa retur a confruntării (după ce în tur a învins cu 3-1). Astăzi, în Sala “Timotei Cipariu”, în partida retur din cadrul sferturilor Cupei României, Volei Alba Blaj – Ştiinţa Bacău, scor (25-20, 25-20, 23-25, 23-25).

Peste 800 de sporteri blăjeni au luat cu asalt sala pentru a fi alături de favorite în incercarea de a accede în Final Four, unde au ajuns deja Dinamo Bucureşti, Tomis Constanţa şi CSM Bucureşti. Cu prilejul întâiului joc oficial acasă, în anul 2013, suporterii din Blaj au urmărit la lucru noile achiziţii, argentiniana Josefina Fernandez, respectiv americanca Sherisa Livingston, cu o oră înaintea primului fluier, Sala “Timotei Cipariu” fiind plină, iar atmosfera a fost una senzaţională de-a dreptul.

*Setul al treilea – dramatic

Şi nou-promovata revelaţie din “Mica Romă” a început exlecent, conducând cu 2-0 la seturi, graţie unei prestaţii ce a pus la respect liderul primului eşalon, echipa lui Florin Grapă suferind mult la Blaj. Setul al treilea a fost cel mai disputat, moldovencele au condus, însă trupa lui Macarie a luptat pâna la epuizare şi a remontat ajungându-se la 23-23, adică Volei Alba Blaj s-a afla la două mingi de semifinale!

Pentru revelaţia acestui sezon în voleiul feminin autohton au evoluat: Alice Kapelovies, Bojana Stojkovic, Adriana Dudnic, Marija Sandic, Irina Alexandru, Laura Mastahac, Valentina Rusu, Josefina Fernandez, Andreea Niţulescu, Sherisa Livingston.

Sâmbătă, de la ora 17.00, Volei Alba Blaj va întâlni, tot acasă, în etapa a 13-a a Diviziei A1, pe CSM Sibiu

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 321 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.