blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Volei Alba Blaj a învins astăzi, în deplasare, cu scorul de 3-1 nou promovata CSM Târgovişte

Volei Alba Blaj a învins astăzi, în deplasare, cu scorul de 3-1 nou promovata CSM Târgovişte

Publicat în 27.10.2013 la ora 21:49

csm-lugoj-volei-alba-blaj-play-offVolei Alba Blaj a câştigat în această după-amiază meciul disputat în deplasare în compania nou-promovatei CSM Târgoviște, cu scorul de  3-1 (25-19, 25-18, 22-25, 25-19), într-un duel al ambiţiilor, în care gazdele au avut în teren nu mai puțin de trei foste jucătoare de la Blaj: Bojana Stojkovic, Marija Sandic şi Irina Alexandru.

Strategia noastră de a trata cu multă atenţie fiecare partidă, indiferent cu cine jucăm, este una bună. Sunt paşi mărunţi pentru obiectivul mare. Felicit fetele că s-au mobilizat exemplar din punct de vedere psihic”, a spus antrenorul Branko Gajic.

• Replică dârză

După două seturi câştigate relativ fără prea multe griji, blăjencele s-au trezit că CSM Târgovişte a revenit în meci şi a reuşit să ia setul al treilea, unui în care vizitatoarele au declanşat târziu cursa de urmărire. N-a fost deloc simplă partida din Dâmboviţa pentru fetele lui Branko Gajic, însă în cele din urmă valoarea superioară şi-a spus cuvântul, iar vizitatoarele au realizat al doilea succes extern, după bomba din fieful campioanei, de la Bacău. “Au fost emoţii, dar până la urmă am realizat o victorie mare, câştigând un meci foarte important în economia campionatului. Fetele au jucat bine, antrenorul merită felicitări, ne-am atins obiectivul şi am luat trei puncte la Târgovişte“, a spus preşedintele Sergiu Ştefănescu.

• Al 6-lea val

Vizitatoarele au realizat al 4-lea succes din tot atâtea meciuri în Divizia A1, un parcurs fără greşeală, la care se adaugă şi cele două jocuri cu CSM Târgovişte din Cupa României, rezultând 6 partide victorioase pentru trupa lui Gajic.

• Duminică viitoare, mare meci în “Timotei Cipariu”, cu Dinamo

Fără set pierdut şi cu maximum de puncte, Dinamo va poposi duminică, 3 noiembrie, pentru un meci incendiar, în Sala “Timotei Cipariu”, care cu siguranţă va fi luată cu asalt de fanii locali.

Lotul formaţiei Volei Alba Blaj a fost compus din Luminiţa Trombiţaş, Milagros Collar, Roxana Ivanof, Valentina Rusu, Adina Salaoru, Miroslava Kijakova şi Katja Medved (libero), Adriana Dudnic, Adina Stanciu, Camila Lanner (n-au jucat Ramona Rus, Denisa Viloiu).

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de: 380 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.