blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Volei Alba Blaj a câștigat cea de-a IV-a ediție a Cupei Blajului, fără a pierde vre-un set

Volei Alba Blaj a câștigat cea de-a IV-a ediție a Cupei Blajului, fără a pierde vre-un set

Publicat în 07.10.2018 la ora 18:43

Volei Alba Blaj a câștigat cea de-a IV-a ediție a Cupei Blajului, la volei feminin, turneu de pregătire ce s-a desfășurat în acest weekend, în Sala „Timotei Cipariu”, competiție ce a avut trei echipe la start

Volei Alba Blaj a învins UVT Agroland Timișoara în ultimul meci al „Cupei Blajului” 2018 și a cîștigat și ediția din acest an a tuneului pe care l-a organizat. În partida de duminică dimineață, vicecampioana Europei s-a impus cu 4-0 (26-24, 25-17, 25-22,25-8), emoții fiind în primul set, adjudecat de la 23-24.

Pentru meciul de astăzi, Darko Zakoč a mizat pe următoarea echipă: Aleksandra Cirovic – Ioana Baciu, Nađa Ninković (cpt.), Sonja Newcombe, Katerina Zhidkova, Sara Hutinski – Suzana Ćebić (libero 1). Au mai jucat: Ana Lazarević și Ramona Rus. Pe bancă: Marina Vujović (libero 2). Cu probleme medicale, Lucie Smutná și Nneka Onyejekwe nu au evoluat în această partidă.  Pentru echipa din Blaj, pe postul de coordonator a evoluat Aleksandra Cirovic (21 ani), ultima dată la Vizura Belgrad, jucătoare aflată în teste la vicecampioana Europei.

În meciul de ieri, CSM Lugoj a învins UVT Agroland Timisoara cu 3-1 (26-24, 25-21,17-25, 25-9), în cel de-al doilea meci de la „Cupa Blajului”. CSM Lugoj, care în prima partidă a pierdut, scor 0-4, în fața vicecampioanei Europei, Volei Alba Blaj, încheie cu o victorie și o înfrângere turneul organizat de echipa noastră.

Din păcate, deoarece Știința Bacău a declinat în ultimul moment participarea, după ce a confirmat inițial, organizatorii au fost puși în dificultate, cautând o echipă care să înlocuiască în ultimul moment formația lui Grapă. Cel mai important patrulater amical este cel din Polonia, din perioada 12-14 octombrie, unde CSM Volei Alba Blaj va întâlni adversari puternici: Eczacibaşi Istanbul, Dresdner SC și KS DevelopRes Rzeszów – fosta adversară din ediția trecută a Ligii Campionilor. Pentru voleibalistele pregătite de Darko Zakoč turneul de la Rzeszów va reprezenta o repetiție importantă înaintea jocurilor din preliminariile Ligii Campionilor.

Iată și programul meciurilor turneului de la Rzeszów (ora trecută în paranteză fiind ora României): • vineri, 12 octombrie: CSM Volei Alba Blaj – Eczacibaşi Istanbul (ora 18.00); Developres SkyRes Rzeszów – Dresdner SC (ora 20.00); • sâmbătă, 13 octombrie: Dresdner SC – Eczacibaşi Istanbul (ora 18.00); Developres SkyRes Rzeszów – CSM Volei Alba Blaj (ora 20.00); • duminică, 14 octombrie: CSM Volei Alba Blaj – Dresdner SC (ora 14.00); Developres SkyRes Rzeszów – Eczacibaşi Istanbul (ora 16.00)

Foto, text: Nicu GOGA, Radio Blaj

Acest articol a fost citit de: 38 ori

Apreciază acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.