blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Victorie netă a campioanei împotriva unei rivale la titlu: Volei Alba Blaj – Știința Bacău 3-0

Victorie netă a campioanei împotriva unei rivale la titlu: Volei Alba Blaj – Știința Bacău 3-0

Publicat în 02.12.2017 la ora 18:39

Campioana „en-titre” Volei Alba Blaj a oferit un meci spectacol în Sala „Timotei Cipariu”, în derby-ul cu Știința Bacău, tripla campioană a României și deținătoarea eventului național impunându-se cu un net 3-0 (25-14, 25-20, 27-25), după o revenire fabuloasă în ultimul set.

Sala „Timotei Cipariu” este teritoriu interzis pentru vizitatoare, indiferent de pretenții, echipa blăjeană fiind stăpâna disputelor interne. Partida cu contracandidata la titlu a avut un deznodământ fericit pentru amfitrioane, ce au dovedit o extraordinară forță în ultimul set.

Volei Alba Blaj: Petya Barakova – Adina Salaoru, Mariana Aquino, Ana Cleger, Selime Ilyasoglu, Nneka Oniejekwe – Marina Vujovic (libero); au mai jucat Lena Moellers,  Slavina Koleva și Ramona Rus.

La al 4-lea joc în fața minunaților fani, Volei Alba Blaj a câștigat categoric, producând băcăuancelor al doilea eșec inter, succesul în minimum de seturi însemnând un mare pas înainte în atacarea unui nou titlu.

 Vineri, 8 decembrie, de la ora 18.00, e un alt joc intern cu Agroland Timișoara, ultima repetiție înaintea jocului de la Sibiu din Champions League, cu Volero Zurich.

Volei Alba Blaj se plasează pe locul secund, cu 21 de puncte.

Nicu GOGA

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 36 ori

Victorie netă a campioanei împotriva unei rivale la titlu: Volei Alba Blaj – Știința Bacău 3-0
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.