blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Victorie în primul meci din play-off: Volei Alba Blaj – CSM Bucureşti 3-0

Victorie în primul meci din play-off: Volei Alba Blaj – CSM Bucureşti 3-0

Publicat în 08.03.2014 la ora 21:59

volei-alba-blaj-csu-bucurestiVolei Alba Blaj a învins astăzi în Sala “Timotei Cipariu” pe CSM Bucureşti, de Ziua Femeii, în primul meci din play-off, scor 3-0 (25-13, 25-13, 25-12).

Gruparea din “Mica Romă” a încântat asistenţa formată din peste 700 de spectatori, făcând un pas mare spre o performanţă remarcabilă, calificarea în semifinale! “Asta e echipa noastră, aşa mi-am dorit-o de la începutul sezonului, să jucăm cu determinare fiecare minge, indiferent de scor. Ne aşteaptă un meci dificil la Bucureşti, dar dacă evoluăm ca şi astăzi, totul e OK“, a declarat antrenorul Branko Gajic.

Branko Gajic a utilizat distribuţia Adina Salaoru, Roxana Ivanof, Luminiţa Trombiţaş, Milagros Collar, Vali Rusu, Adriana Dudnic, Katija Medved, iar pe parcurs au intrat Denisa Viloiu, Adina Stanciu (n-au evoluat Florencia Busquets, Miroslava Kijakova, Ramona Rus.

• ”Meci fantastic”, a spus Ştefănescu

Miercuri, 12 martie, la Bucureşti va avea loc al doilea joc, iar în cazul unui succes gruparea din “Mica Romă” se va califica în semifinalele campionatului, în caz contrar va fi nevoie de un al treilea meci decisiv, în 16 martie, la Blaj. “Meci fantastic făcut de fetele noastre. Trebuie să rămanem modeşti şi cu capul joc, pentru că la Bucureşti va fi mult mai greu. Ne-am impus de o manieră categorică, iar publicul a fost unul de nota 10“, a declarat preşedintele Sergiu Ştefănescu.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 851 ori

Victorie în primul meci din play-off: Volei Alba Blaj – CSM Bucureşti 3-0
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.