blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » „U” Cluj – Volei Alba Blaj, sâmbătă 9 februarie de ora 12.00

„U” Cluj – Volei Alba Blaj, sâmbătă 9 februarie de ora 12.00

Publicat în 08.02.2013 la ora 12:19

La fel ca şi CSU Alba Iulia la baschet, în acest week-end Volei Alba Blaj se va duela cu ultima clasată din prima ligă, respectiv „U” Cluj Napoca, în deplasare, sâmbătă, 9 februarie, de la ora 12.00, în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Aparent pare o confruntare disproporţionată, între studentele de pe Someş ce au pierdut toate cele 15 partide susţinute şi au acumulat numai 3 puncte şi nou-promovata ce se clasează înaintea etapei a 17-a pe poziţia a 4-a, cu 29 de puncte (10 victorii şi 5 eşecuri).

*Suflă şi în iaurt!

Gruparea din „Mica Romă” a capotat în ultimele două meciuri externe, cu Tomis Constanţa şi Dinamo Bucureşti, pierdute cu 0-3. Derularea ultimului set din etapa precedentă, în care au acumulat numai 8 puncte a stârnit nemulţumiri şi a provocat în această săptămână o discuţie lămuritoare de analiză la nivelul lotului blăjean, referitoare la atitudinea jucătoarelor. În tur au fost foarte multe emoţii în Sala „Timotei Cipariu”, iar amfitrioanele au pierdut în cele din urmă un punct, impunându-se cu 3-2, deşi erau cotate drept favorite nete. „Prin prisma jocului direct de la Blaj trebuie să tratăm la modul cel mai serios confruntarea. N-avem voie să gafăm la Cluj şi la Lugoj, partide în care vrem toate punctele. Asta nu înseamnă însă că va fi simplu, întrucât presiunea este acum pe umerii noştri”, a declarat antrenorul Marius Macarie (Volei Alba Blaj).

*”Şepcile roşii” din „Mica Romă”

Partidă are conotaţii speciale pentru trei dintre componentele formaţiei blăjene. Pe lângă jucătoarele Melinda Dobeş şi Alexandra Contoş, prezente în distribuţia formaţiei de pe Someş, va fi o întâlnire aparte pentru antrenorul secund Liliana Bogendorfer – ce a activat la „U” atât ca jucătoare, cât şi ca antrenoare în ultimii ani. În privinţa efectivului blăjean, a devenit incertă argentiana Josefina Fernandez, nou-venita ce acuză dureri la umărul drept şi nu este sigură că poate evolua în acest joc.

*30 de suporteri blăjeni la meci

Fanaticii suporteri din “Mica Romă” vor fi din nou alături de favorite, aproximativ 30 de fani blăjeni deplasându-se la Cluj pentru confruntarea cu formaţia de pe Someş, una c e a devenit extrem de importantă în economia returului. Asta pentru că Divizia A1 este una a suprizelor: Dinamo a pierdut la Lugoj, CSM Bucureşti a irosit un punct la Sibiu, Medicina Tg. Mureş a câştigat în deplasare cu Ştiinţa Bacău (prima înfrângere internă a moldovencelor) după ce pierduse acasă cu Unic Piatra Neamţ! “Trebuie să fim atenţi, să tratăm cu seriozitate confruntarea şi să luam trei puncte. Ar fi anormal să nu învingem, pentru că în acest joc, numai noi putem să ne fim adversari. A şocat ce a făcut Medicina la Bacău, este un sezon halucinant şi vrem să ne ferim de orice surpriză neplăcută“, a afirmat Sergiu Ştefănescu, preşedintele Volei Alba Blaj.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de: 274 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.