blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Tragere la sorți favorabilă pentru semifinalele Cupei României: Volei Alba Blaj – CSM Tîrgoviște

Tragere la sorți favorabilă pentru semifinalele Cupei României: Volei Alba Blaj – CSM Tîrgoviște

Publicat în 26.04.2018 la ora 21:18

Volei Alba Blaj va întâlni, în semifinalele Cupei României de la Bacău, pe CSM Tîrgoviște, meciul urmând să aibă vineri, de la ora 20.00, la Bacău. Turneul Final Four se dispută în aceste zile în Moldova, primul joc fiind Știința Bacău – CSM București, de la ora 17.30.

Am avut parte de o tragere la sorți favorabilă, dacă ne raportăm la faptul că Știința Bacău este echipa gazdă, iar CSM București a câștigat campionatul. Dar totuși trebuie să fim atenți și concentrați, niciun meci nefiind câștigat dinainte„, a spus Sergiu Ștefănescu, președintele Consiliului Director al CSM Volei Alba Iulia. Cu gruparea de lângă Turnul Chindiei Volei Alba Blaj s-a întâlnit recent, săptămâna trecută, în ultima etapă a Diviziei A1, în Sala „Timotei Cipariu”, victorie cu 3-1.

Echipa lui Darko Zakoc încearcă să cucerească al doilea trofeu internc ca și importanță, formația din Mica Romă fiind angrenată în Final Four-ul Cupei României, de la Bacău, alături de Știința Bacău, CSM București (noua campioană a României) și CSM Tîrgoviște.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 109 ori

Apreciază acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.