blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Start perfect în play-off pentru campioană: Volei Alba Blaj – CSM Lugoj 3-0

Start perfect în play-off pentru campioană: Volei Alba Blaj – CSM Lugoj 3-0

Publicat în 18.03.2017 la ora 21:53

Volei Alba Blaj a debutat perfect, astăzi,  în Sala „Timotei Cipariu”, cu o victorie „scurtă”, în play-off-ul Diviziei A1 la volei feminin, 3-0 (25-9, 25-13, 25-19).

Câştigătoare a sezonului regulat, Volei Alba Blaj este marea favorită la cucerirea unui nou titlu de campioană, demonstrând acest lucru în primul joc din a doua fază a campionatului feminin.

Antrenorul Darko Zakoc a miaxat pe formula de bază în primul set, iar apoi, ținând cont de dificultatea redusă a întâlnirii a început să ruleze întregul efectiv.

În celelalte jocuri, CSM București – Dinamo 3-1 și CSM Târgoviște – Știința Bacău 3-1, lucrurile rămânând neschimbate în vârful ierarhiei, Blajul având 7 puncte avans față de CSM București

Meciul cu CSM Lugoj a fost ultimul dinaintea partidei cu principala contracandidată la titlu, CSM Bucureşti, care va avea loc marţi, 21 martie, de la ora 17.00, la Blaj.

Volei Alba Blaj este invincibilă în 2017 și cu 10 victorii consecutive în Divizia A1, plus altele două în semifinalele Cupei României

Volei Alba Blaj: Ana Antonijevic – Adina Salaoru (cpt.), Nadja Ninkovic, Samara Rodrigues, Tatsiana Markevich, Nneka Onyejekwe, Marina Vujovic (libero); au mai jucat Ana Maria Berdilă, Rebecka Lazic, Dubravka Djuric, Lisa Kramer, Ana Grbac.

Acest articol a fost citit de: 32 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.