blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Start cu stângul în cursa spre titlu: Volei Alba Blaj – CSM Târgovişte 2-3

Start cu stângul în cursa spre titlu: Volei Alba Blaj – CSM Târgovişte 2-3

Publicat în 22.04.2016 la ora 21:10

CSM-Targoviste-Volei-Alba-Blaj-finalaAstăzi, în Sala „Timotei Cipariu”,  în primul meci al finalei mari a campionatului, Volei Alba Blaj a pierdut cu CSM Târgovişte, cu scorul de 2-3 (23-25, 21-25, 25-19, 25-19, 13-15).

La 10-13 în setul decisiv, oaspetele au acuzat atingerea fileului, au protestat și au pierdut și următorul punct, ajungându-se la 12-13. CSM-ul a avut două mingi de meci, prima fiind anulată. Meciul a fost unul spectaculos, întins pe durata a aproape două ore și jumătate.

Campioana pășește cu stângul în cursa spre al doilea titlu consecutiv, pierzând iarăși în fața rivalei de lângă Turnul Chindiei, al doilea meci consecutiv, la fel ca și acum două săptămâni, la Piatra Neamț, din nou  în „tie break”, iar în acest moment CSM-ul Târgoviște are 1-0 la „general”

• Meci dramatic, revenire de senzație de la 0-2!

Iarăși un meci pe muchie de cuțit între cele două pretendente la titlu, la fel ca și în semifinalele Cupei României. Atunci Blajul a condus cu 2-0 la seturi dar a pierdut în „setul de aur”. Acum vizitatoarele au dominat primele două seturi, dar apoi a avut Blajul o revenire de senzație, egalând la seturi. Campioana a împins partida în „tie break”

Au evoluat: Ana Grbac, Jovana Vesovic, Ivana Plchotova, Dubravka Djuric, Jelena Alajbeg, Adina Salaoru și Marina Vujovic (libero); Ioana Nemțanu, Anamaria Berdilă, Denisa Viloiu, Vali Rusu, Adriana Bobi  (n-a prins lotul Leticia Boscacci).

Primele două partide sunt prevăzute vineri, 22 aprilie, la ora 18.15, respectiv sâmbătă, 23 aprilie, la ora 15.00, fiind televizate pe Digi Sport. Următoarele două întâlniri sunt lângă Turnul Chindiei, săptămâna viitoare, miercuri, 27 aprilie şi joi, 28 aprilie (dacă mai este cazul). Dacă mai este nevoie, al 5-lea joc este programat, după Sărbătorile Pascale, miercuri, 4 mai, tot la Blaj.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de: 56 ori

Start cu stângul în cursa spre titlu: Volei Alba Blaj – CSM Târgovişte 2-3
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *