blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Spectacol în Sala „Timotei Cipariu”, unde tripla campioană și-a respectat blazonul: Volei Alba Blaj – CSM Tîrgovişte 3-0

Spectacol în Sala „Timotei Cipariu”, unde tripla campioană și-a respectat blazonul: Volei Alba Blaj – CSM Tîrgovişte 3-0

Publicat în 12.04.2017 la ora 21:27

La prima apariție în fața propriilor fani, după ce s-a încununat pentru a treia oară la rând campioana României, Volei Alba Blaj și-a dovedit valoarea incontestabilă și a câștigat 3-0 (25-12, 26-24, 25-20), cu CSM Tîrgoviște, derby-ul primelor două clasate din Divizia A1.

Atmosferă de sărbătoare în Sala „Timotei Cipariu”, chiar dacă nu a fost plină, cu spectatorii blăjeni  alături de „mândria județului”. Departe de tensiunea precedentelor două finale, în care Blajul a avut câștig de cauză în detrimentul dâmbovițencelor, întâlnirea a însemnat și o revanșă a campioanelor în fața echipei care acum două săptămâni i-a produs primul eșec din 2017.

Deși partida nu avea nicio importanță în ceea ce o privește, Volei Alba Blaj a început excelent jocul, primul set fiind o simplă formalitate și câștigat cu 25-12.

• Al doilea set, incendiar

În al doilea set CSM Tîrgoviște și-a amintit că are șanse la locul secund și a început să pună probleme. Echipa lui Dragan Nesic s-a aflat la conducere, obligându-l pe Zakoc să ceară time-out la scorul de 6-12. Cursa de urmărire a dat roade, galeria și-a intrat în rol, egalitatea s-a ivit la 17, mergându-se cap la cap până la 20-20. Blajul a avut o zvâcnire de orgoliu, s-a distanțat la 23-21, a fost egalată la 23, însă în cele din urmă a fructificat prima minge de set.

În ciuda relaxării evidente din jocul amffitrioanelor, Volei Alba Blaj nu a renunțat la luptă deși și în setul al treilea a început mai modest. Gazdele au remontat ecartul, s-a ajuns la 16-16, întânirea fiind pe aceleași coodonate ca și în setul precedent. Blajul s-a distanțat iar la 21-18 prin admirabila Adina Salaoru, iar finalul setului a fost la discreția campioanelor, care au dominat

„Ole, ole, ole, ola, aplaudaţi campioana”,a fost sloganul zilei în Blaj, urbe devenită capitala voleiului feminin autohton începând din 2015.

Volei Alba Blaj: Ana Antonijevic – Adina Salaoru (cpt.), Nadja Ninkovic, Samara Rodrigues, Tatsiana Markevich, Nneka Onyejekwe, Marina Vujovic (libero); au mai jucat Rebecka Lazic, Ana Grbac; Ana Maria Berdilă, Dubravka Djuric, Lisa Kramer.

Acest articol a fost citit de: 78 ori

Spectacol în Sala „Timotei Cipariu”, unde tripla campioană și-a respectat blazonul: Volei Alba Blaj – CSM Tîrgovişte 3-0
Apreciază acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *