blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Slovena Sara Hutinski Torres a semnat cu Volei Alba Blaj

Slovena Sara Hutinski Torres a semnat cu Volei Alba Blaj

Publicat în 28.06.2018 la ora 17:07

Volei Alba Blaj anunţă transferul internaţionalei slovene Sara Hutinski Torres, care va evolua pentru vicecampioana Europei pe postul de centru, fiind la prima experiență în Divizia A1, la fel ca alte trei voleibaliste nou-venite: Newcombe (USA), Zhidkova (Azerbaidjan) și Smutna (Cehia), debutante în campionatul României.

Născută pe data de 20 iunie 1991, Sara Hutinski Torres (1,88 m) este componentă de bază a naţionalei Sloveniei şi vine sub comanda lui Darko Zakoc din Italia, de la Pallavolo Filottrano. A evoluat în țara sa natală, la Nova KBM Branik (2007-2013), a trecut în Cehia (VK AGEL Prostejov), petrecând apoi trei campionate în Franța, la PA Venelles (2014-2015, de unde a venit în această vară coordonatoarea Lucie Smutna) și RC Cannes (2015-2017).

Are strânse 10 trofee, patru campionate și trei cupe în Slovacia, un event în Cehia (2014) și o cupă a Franței, în 2016. Sara Hutinski Torres este a şasea jucătoare de naţională anunțată de vicecampioana Europei în această vară, după Mariya Karakasheva (extremă), Sonja Newcombe (extremă), Suzana Ćebić (libero), Katerina Zhidkova (universal) şi Lucie Smutná (coordonator).

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 38 ori

Slovena Sara Hutinski Torres a semnat cu Volei Alba Blaj
Apreciază acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.