blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Scenete, cântece și poezii patriotice, depuneri de coroane și horă la Școala Gimnazială din Crăciunelu de Jos, cu prilejul Zilei Naționale a României

Scenete, cântece și poezii patriotice, depuneri de coroane și horă la Școala Gimnazială din Crăciunelu de Jos, cu prilejul Zilei Naționale a României

Publicat în 29.11.2017 la ora 17:51

La Şcoala Gimnazială din Crăciunelu de Jos, condusă de prof. Cristian Emilia Adriana, s-au desfăşurat miercuri, 29 noiembrie 2017, manifestările dedicate Zilei Naţionale a României.

Programul manifestărilor a debutat cu depunerea de corone de flori de către elevii Şcolii Gimnaziale şi a Primăriei Crăciunelu de Jos la monumentul eroilor din comună, după care au continuat în incinta sălii de sport a şcolii.

La activitate au participat preşcolarii şi elevii şcolii, cadrele didactice, părinţi şi membri ai comunităţii locale, fiind prezentă şi doamna primar Lenuţa Bubur. Într-o atmosferă de sărbătoare, toţi cei prezenţi au intonat Imnul României. Apoi, doamna director Cristian Emilia Adriana a prezentat asistenţei semnificaţia Zilei Naţionale.

Elevii, îmbrăcaţi în costume populare româneşti, au încântat publicul cu un program artistic, program care a cuprins cântece şi poezii patriotice, dar şi scenete. Momentele au fost pregătite sub îndrumarea atentă a educatoarelor, învăţătoarelor şi a profesorilor de la Şcoala Gimnazială Crăciunelu de Jos.

În cinstea acestei sărbători s-au realizat expoziţii de desene, colaje prin care elevii i-au spus României ”La mulţi ani!” Activităţile s-au încheiat cu o horă mare, semn al unirii şi al frăţiei, care i-a adunat împreună pe toţi  cei prezenţi.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 181 ori

Scenete, cântece și poezii patriotice, depuneri de coroane și horă la Școala Gimnazială din Crăciunelu de Jos, cu prilejul Zilei Naționale a României
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.