blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Sărbătoarea triplei campioane, în Sala „Timotei Cipariu”din Blaj

Sărbătoarea triplei campioane, în Sala „Timotei Cipariu”din Blaj

Publicat în 26.04.2017 la ora 21:32

Volei Alba Blaj s-a încununat pentru al treilea an consecutiv ca regină a voleiului feminin autohton, echipa din „Mica Romă” sărbătorind în Sala „Timotei Cipariu”, după partida cu Dinamo, cucerirea celui de-al treilea titlu naţional, o triplă de vis pentru formaţia blăjeană.

La Blaj se dă ora exactă în voleiul feminin autothon, echipa condusă de Darko Zakoc dovedindu-se mult prea puternică pentru contracandidatele din actuala stagiune!

• Baie de șampanie pentru campioane!

Imediat după încheierea partidei, voleibalistele campioanei au încins hora bucuriei lângă fileu, în uralele publicului din sală. Au urmat dansuri, euforia a cuprins întreaga asistență, fanii scandând îndelung „uită-le, uită-le campioanele”.

Sute de poze, asaltul suporterilor ce au pătruns pe parchet, o adevărată sărbătoare a campioanei. Înaintea urcării pe podiumul de premiere, jucătoarele au oferit un adevărat ritual, bătând ritmul. Primarul Gheorghe Rotar, președintele CJ Alba Ion Dumitrel și Gheorghe Vișan, președintele FRV au oferit flori, tricouri de campion și medaliile cuvenite echipei ce a dominat stagiunea. Momentul culminant al zilei a fost înmânarea trofeului, primit de Adina Saloru, care imediat a început să fie stropită cu șampanie de coechipiere! Preșdintele Sergiu Ștefănescu a fost maestru de ceremonii, cupa a fost umplută cu șampanie, pentru ca jucătoarele să se bucure pe deplin de clipele unice. Evenimentul a durat aproximativ o jumătate de oră, antrenorul Darko Zakoc sărutând medalia primită.

După ce acum doi ani s-a consemnat o premieră istorică pentru sportul din Alba, iar anul trecut s-a consemnat o performanţă la pătrat, acum a venit al treilea diamant la rând pentru o admirabilă formaţie înfiinţată în urmă cu 6 ani, şi încununată cu laurii supremi în 2015, 2016 şi 2017. Graţie acestei triple de senzaţie, repurtat în faţa admirabilului public din Sala „Timotei Cipariu”, fetele conduse de Darko Zakoc vor participa din nou în Champions League.

Blajul a devenit capitala simbolică a voleiului, cu o echipă de aur, mândria urbei, a judeţului, ce a demonstrat că “imposibilul devine posibil”!

Festivitatea de premiere va reprezenta momentul de vârf al stagiunii, una extraordinară pentru tripla campioană, ceremonia fiind prevăzută la ultima reprezentaţie internă a deţinătoarei titlului, în faţa publicului admirabil din „Mica Romă”. Deja campioană, Volei Alba Blaj are şansa realizării eventului, întrucât, în 30 aprilie, la Piatra Neamț, de la ora 14.00, va disputa finala Cupei României, cu Știința Bacău.

Reprezentanţii Volei Alba Blaj au programat marţi, 2 mai, de la ora 20.00, în Parcul “Avram Iancu”, tradiţionala “Seară a Campioanelor”, în cadrul căreia se va celebra, alături de suporteri, al treilea titlu naţional şi probabil prima Cupă a României.

Acest articol a fost citit de: 139 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.