blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Record pentru clubul din „Mica Romă”: Volei Alba Blaj are nu mai puțin de șapte voleibaliste din lot la Campionatul European

Record pentru clubul din „Mica Romă”: Volei Alba Blaj are nu mai puțin de șapte voleibaliste din lot la Campionatul European

Publicat în 23.08.2019 la ora 12:22

Campioana Volei Alba Blaj are șapte reprezentante la turneul final al Campionatului European, ce se va desfășura în perioada 23 septembrie – 8 august în Turcia, Polonia, Ungaria și Slovacia, un record pentru echipa din “Mica Romă”, campioana României, voleibalsite ce vor evolua pentru patru reprezentative: România, Serbia, Croația și Azebaidjan.

Este vorba despre Ioana Baciu și Ramona Rus (România), Bianka Buša, Maja Aleksić și Silvija Popović (Serbia), Sanja Popović-Gamma (Croația) și Anastasiya Bezsonova (Azerbaidjan). Femke Stoltenborg (Olanda) nu a fost reținută în lotul pentru turneul final și se va alătura lotului Volei Alba Blaj la sfârșitul acestei săptămâni. România (foto) va juca în grupa C, de la Budapesta, și va debuta astăzi, de la ora 18:30, împotriva vicecampioanei Europei, Olanda. Meciurile României și cele mai importante ale turneului vor transmise de Telekom Sport.

În Grupa C, grupa “tricolorelor”, se vor înfrunta la fileu patru dintre echipierele formației conduse de Darko Zakoc, în partidele România – Croația, România – Azerbaidjan și Croația – Azerbaidjan. Din grupa de la Budapesta mai fac parte Ungaria și Estonia. Primele patru echipe se califică în faza a doua a competiției, acesta fiind și obiectivul naționalei României. Campioana mondială și Europeană, Serbia, ce are trei voleibaliste de la Volei Alba Blaj în componență evoluează la Ankara (Turcia), în Grupa A, având adversare Finlanda, Bulgaria, Franța, Grecia și Turcia. Programul meciurilor României: *Vineri, 23 august, ora 18:30: România – Olanda (Telekom Sport 3); *Sâmbătă, 24 august, ora 21:30: România – Ungaria (Telekom Sport 3); *Duminică, 25 august, ora 19:00: România – Estonia (Telekom Sport 3); *Marți, 27 august, ora 21:30: România – Croația (Telekom Sport 3); *Joi, 29 august, ora 16:30: România – Azerbaidjan (Telekom Sport 1).

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 167 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.