blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Știri din zonă » Primăria Sâncel începe lucrările de modernizare a drumurilor din Iclod și Pănade

Primăria Sâncel începe lucrările de modernizare a drumurilor din Iclod și Pănade

Publicat în 10.04.2019 la ora 10:00

Potrivit primarului Ilie Frățilă, la Sâncel, s-a dat recent ordinul de începere pentru o serie de lucrări de modernizare de drumuri în localitățile aparținătoare Iclod și Pănade. Acestea presupun reabilitarea a 3,456 kilometri de drumuri în Iclod și a 4,486 kilometri în Pănade. Odată finalizate, aceste două localități vor ajunge la un grad de asfaltare de 100%.

”Am predat amplasamentul, am emis ordinul de începere a lucrărilor astfel că, în scurt timp, operațiunile în teren vor începe mai întâi la Pănade apoi în Iclod, în zonele în care lucrările de introducere a canalizării nu se suprapun cu cele dedicate suprafețelor rutiere, aici urmând ca asfaltările să aibă loc odată încheiată lucrarea acum în desfășurare, sub tutela celor de la APA CTTA. Astăzi, ei se află în faza organizării de șantier și a obținerii tuturor autorizațiilor și avizelor necesare. Valoarea investiției prin care se va realiza reabilitarea de drumuri comunale în cele două localități a crescut odată cu indexarea valorii salariului minim pe economie în construcții, astfel că a ajuns la suma de 9.983.115, 28 lei. Potrivit contractului, modernizarea celor aproximativ 8 kilometri de drumuri se va finaliza în cursul a 24 de luni”, a precizat primarul Ilie Frățilă.

Finanțarea pentru această investiție ce se va derula la Sâncel este asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 398 ori

Apreciază acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.