blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Știri din zonă » Primăria Mihalț începe lucrările pentru introducerea canalizării și în localitatea Obreja

Primăria Mihalț începe lucrările pentru introducerea canalizării și în localitatea Obreja

Publicat în 08.03.2019 la ora 12:00

Miercuri, 6 martie 2019, în comuna Mihalț a avut loc predarea amplasamentului obiectivului de lucrări aferent proiectului ”Extindere rețea canalizare menajeră, comuna Mihalț, localitatea Obreja”.

Potrivit contractului încheiat cu SC INSTALATORUL SA, lucrările ar trebui să fie gata în termen de 23 de luni. Cu o investiție de peste 3.000.000 de lei, asigurați atât prin PNDL cât și cotă parte de la bugetul local, primarul Flavius Breaz reușește astfel să încheie seria lucrărilor de acest tip. Odată canalizată și Obreja se va atinge gradul de realizare de 100% pentru această utilitate, în toată comuna.

Potrivit documentației puse la dispoziție, lucrările efective pentru introducerea canalizării menajere în localitatea aparținătoare Obreja se vor executa atât în intravilanul localității, unde va fi realizată o rețea de 4.765 metri liniari, cu 161 de cămine de canalizare și stații de pompare a apei uzate, plus racordurile pentru 160 de gospodării, cât și în extravilan, respectiv pe DC 39, între Obreja și Mihalț, unde se va introduce o rețea de refulare de 1.100 metri liniari, de-a lungul căreia se vor instala 6 cămine de inspecție, aerisire, golire.

”Mă bucur că am reușit să predăm astăzi (n.r.: ieri) amplasamentul pentru încă o investiție deosebit de importantă, de mare amploare, la finalizarea căreia vom avea o rețea de canalizarea menajeră corectă pe raza întregii comune. Extinderea canalizării menajere în Obreja vine la pachet cu sistemul de branșament și lucrările aferente, astfel că la sfârșitul celor aproximativ doi ani de implementare a lucrărilor, toți locuitorii se vor putea branșa fără cheltuieli suplimentare”, ne-a declarat primarul Flavius Breaz.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 56 ori

Primăria Mihalț începe lucrările pentru introducerea canalizării și în localitatea Obreja
5 (100%) 1 vote[s]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.