blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Poliţiştii din Blaj au organizat acţiuni ce au vizat creşterea gradului de siguranţă publică, pe raza municipiului

Poliţiştii din Blaj au organizat acţiuni ce au vizat creşterea gradului de siguranţă publică, pe raza municipiului

Publicat în 13.01.2017 la ora 15:06

În noaptea de 11/12.01.2017, poliţiştii din Blaj au organizat o acţiune de control privind modul în care sunt respectate dispoziţiile legale privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, de către agenţii de pază de la unitățile economice.

În cadrul acţiunii, au fost verificate 17 unităţi economice, au fost controlaţi 23 de paznici şi au fost aplicate 9 sancţiuni contravenţionale, în conformitate cu prevederile Legii 333 din 2003 privind paza obiectivelor. Totodată, în două situaţii, a fost testaţi timpii de intervenţie a unor societăți de pază, la obiectivele deservite.

Joi, 12 ianuarie, poliţiştii din Blaj au fost prezenţi în zona pieţei ce se organizează săptămânal în municipiul Blaj. A fost verificat modul în care este respectată legislaţia privind comercializarea bunurilor şi s-a acţionat pentru prevenirea furturilor din buzunare şi de pe tarabe. Au fost confiscate bunuri în valoare de 640 lei (150 de litri de alcool şi 47 de kilograme de produse alimentare) şi au fost aplicate amenzi în valoare de 15.000 lei.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 345 ori

Poliţiştii din Blaj au organizat acţiuni ce au vizat creşterea gradului de siguranţă publică, pe raza municipiului
5 (100%) 2 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.