blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Performanță de excepție pentru CSȘ Blaj: Echipa de băieți a obținut ce-a de-a patra calificare consecutivă la un turneu final!

Performanță de excepție pentru CSȘ Blaj: Echipa de băieți a obținut ce-a de-a patra calificare consecutivă la un turneu final!

Publicat în 18.04.2018 la ora 11:19

CSȘ Blaj a reușit o performanță de excepție, bifând cea de-a patra calificare consecutivă la un turneu final. O generație extraordinară pregătită de antrenorul Alexandru Man a izbutit acest rezultat de marcă în cadrul turneului semifinal de volei, speranțe, masculin, disputat recent la Zalău.

Echipa din “Mica Romă” a întâlnit LPS Oradea, CNNT Craiova și CSȘ Zalău, rezultând un turneu extrem de echilibrat, calificatele în faza finală stabilindu-se în ultima zi. Astfel, CSȘ Blaj era obligată să obțină toate cele trei puncte, realizându-și obiectivul, după un succes clar, 3-0 cu LPS Oradea. Celelalte rezultate ale blăjenilor au fost 3-0 cu CSȘ Zalău și 2-3 cu CNNT Craiova, iar CSȘ Blaj a ocupat prima poziție, cu 7 puncte, a doua echipă ce a acces la turneul final fiind CNNT Craiova (cu șase puncte). “Felicit comportamentul și spiritul colectiv al băieților la acest turneu. Am reușit o performanță deosebită”, a declarat antrenorul Alexandru Man (CSȘ Blaj), care s-a bazat pe efectivul format din Tudor Balu, Cristian Bălău, Gabriel Bărbat, Răzvan Oltean, Octavian Orian, Sebastian Roșianu, David Răzăilă, Darius Poanta, Bogdan Poanta, Robert Rus, Antonio Jidveian și Marian Horhat.

Federația Română de Volei va stabili în 24 aprilie locația unde va avea loc turneul final, cele 8 echipe finaliste fiind CSȘ Blaj, CNNT Craiova, CSȘ Botoșani, CSȘ Bacău, CSȘ Tulcea, CS Dinamo București, CTF Mihai I București, AV Titanii 3 București. Felicitări!

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 184 ori

Performanță de excepție pentru CSȘ Blaj: Echipa de băieți a obținut ce-a de-a patra calificare consecutivă la un turneu final!
5 (100%) 1 vote

Un Comentariu la Performanță de excepție pentru CSȘ Blaj: Echipa de băieți a obținut ce-a de-a patra calificare consecutivă la un turneu final!

  1. Alexandru Crinu Megiesan Răspunde

    18.04.2018 la 17:31

    SINCERE FELICITĂRI SI MULT SUCCES IN CONTINUARE !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.