blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » O nouă înfrângere pentru juniorii B1 din Mica Romă, la turneul semifinal: Unirea Sânnicolau Mare – CSȘ Blaj 5-2 (2-0)

O nouă înfrângere pentru juniorii B1 din Mica Romă, la turneul semifinal: Unirea Sânnicolau Mare – CSȘ Blaj 5-2 (2-0)

Publicat în 16.06.2018 la ora 21:33

În cea de-a doua zi a turneului semifinal al juniorilor B1 de la Sânnicolau Mare, CSȘ Blaj a întâlni Unirea, echipa gazdă, pierzând cu 2-5 (0-2), echipa din „Mica Romă” suferind a doua înfrângere, în condițiile în care au acuzat arbitrajul.

„Mi-e scârbă de ce s-a întâmplat pe teren. Un arbitraj care și-a bătut joc de noi, de copii și de părinți„, a comentat antrenorul Ioan Mara.

Blăjenii au punctat prin Nicula și I. Macarie, în actul secund, reducând scorul de la 0-3 la 2-3, dar cu două înfrângeri din tot atâtea jocuri au irosit orice șansă de calificare.

Echipa din “Mica Romă” a fost repartizată în turneul semifinal de la Sânnicolau Mare, din perioada 15-19 iunie, alături de CS Hunedoara, LPS Tg. Mureș, Sporting Pitești și Unirea Sânicolau Mare, echipa gazdă.

Formația condusă de Ioan Mara va disputa în Timiș patru meciuri în patru zile consecutive, după următorul program: • cu LPS Tg. Mureș, scor 3-4; • sâmbătă, 16 iunie, cu Unirea Sânnicolau Mare, scor 2-5; • duminică, 17 iunie, cu CS Hunedoara (ora 17.00); • luni, 18 iunie, cu Sporting Pitești (ora 19.00).

CSȘ Blaj, campioana județului Alba la juniori B1 (născuți după 1 ianuarie 2001), a acces în turneul semifinal la respectiva categorie de vârstă, după ce a eliminat în faza interjudețeană pe AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, 3-2 și 1-1.

Antrenorul Ioan Mara a mizat pe formula compusă din Bulucz – Bărbat, Corlea, Dărângă, Vulc – Ov. Oltean, I. Macarie, B. Macarie, Burja – Nicula, D. Paul; au mai intrat Oargă, Boldea, Al. Chiorean; rezerve R. Crișan, Borcea, Jica, Bogin; din lot mai fac parte M. Maier, Coza.

Acest articol a fost citit de: 69 ori

O nouă înfrângere pentru juniorii B1 din Mica Romă, la turneul semifinal: Unirea Sânnicolau Mare – CSȘ Blaj 5-2 (2-0)
Apreciază acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.