blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » „Misiune imposibilă” în Țara Cantoanelor: Volero Zurich – Volei Alba Blaj 3-0

„Misiune imposibilă” în Țara Cantoanelor: Volero Zurich – Volei Alba Blaj 3-0

Publicat în 09.02.2017 la ora 23:17

La fel ca și la Sibiu, în urmă cu două săptămâni, Volero Zurich s-a impus. fără probleme,  în minimum de seturi, scor 3-0 (25-17, 25-18, 25-17) în etapa a 4-a a Ligii Campionilor, în compania campioanei României Volei Alba Blaj. Formația din „Țara Cantoanelor” este o ștachetă inabordabilă pentru reprezentanta voleiului autohton, dovedindu-și forța superioară.

Altă clasă, alt nivel, altă anvergură – o nouă misiune imposibilă pentru formația din „Mica Romă”, ce a înregistrat al 4-lea eșec la rând în Grupa B a Champions League. Meciul a intrat în istoria Ligii Campionilor, fiind primul din istorie transmis în format Ultra-HD. Cu un blocaj de nedepășit, Volero Zurich și-a apropiat victoria fără emoții, în aproximativ 70 de de minute. Păstrând proporțiile, duelul dintre campioana Elveției și cea a României seamănă în multe privințe cu ce se întâmplă în Divizia A1 când Volei Alba Blaj joacă împotriva majorității echipelor…

Parcă a fost tras la indigo jocul din Sala „Transilvania, când cea mai bună prestație a fetelor lui Darko Zakoc s-a înregistrat în setul inaugural. Volei Alba Blaj a jucat de la egal la egal cu o forță a voleiului eurpean în primul set, onducând la time-out-urile tehnice cu 8-7 și 16-15, însă din acel moment s-a „rupt filmul”! Șapte puncte consecutive realizate de Volero pe serviciul jucătoarei bulgăroaicei Rabadzhieva și soarta setului a fost pecetluită.

În celelalte două seturi, Volero s-a distanțat lejer, fără a forța, atingându-și scopul, obținerea celor trei puncte, care să-i permită să acceadă în etapa superioară a Ligii Campionilor.

Volei Alba Blaj: Ana Antonijevic – Adina Salaoru (cpt.), Nadja Ninkovic, Samara Rodrigues, Tatsiana Markevich, Nneka Onyejekwe, Marina Vujovic (libero); au mai intrat Dubravka Djuric, Ana Maria Berdilă; Rebecka Lazic, Ana Grbac, Lisa Kramer.

Programul campioanei României este următorul: • deplasare la Krasnodar (21 februarie, ora 18.00); • acasă cu Dinamo Moscova (28 februarie, ora 18.00), jocurile de pe teren propriu disputându-se în Sala „Transilvania” din Sibiu.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 29 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.