blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Miercuri, 11 ianuarie 2017: Volei Alba Blaj – Dinamo Krasnodar, în Sala „Transilvania” din Sibiu. Deplasare gratuită pentru suporterii din „Mica Romă”

Miercuri, 11 ianuarie 2017: Volei Alba Blaj – Dinamo Krasnodar, în Sala „Transilvania” din Sibiu. Deplasare gratuită pentru suporterii din „Mica Romă”

Publicat în 04.01.2017 la ora 13:06

Campioana „en-titre” a ƒƒRomâniei, Volei Alba Blaj va începe anul 2017 cu o partidă „de lux”, prima de pe teren propriu din actuala ediţie a Ligii Campionilor, cu Dinamo Krasnodar, miercuri, 11 ianuarie, de la ora 18.00, în Sala „Transilvania” din Sibiu, locaţia obişnuită a jocurilor interne disputate în întrecerile continentale.

Formaţia condusă de Darko Zakoc a avut un final de 2016 cu multe dezamăgiri, pierzând trei din cele 4 meciuri susţinute în trei competiţii, ultimul eşec, la Timişoara, însemnând şi ratarea unui trofeu, Supercupa României, adjudecată de CSM Tîrgovişte. Menţionăm că Volei Alba Blaj a suferit un eşec la debutul în Grupa B a Ligii Campionilor, 1-3, la Moscova, cu Dinamo, după o prestaţie lăudabilă în primele trei seturi. Dinamo Krasnodar, singura echipă din Grupa B ce nu a câştigat titlul naţional în 2016, a pierdut, la rându-i meciul inaugural din Liga Campionilor, 1-3 acasă, cu Volero Zurich.

• Invazie blăjeană în Sala „Transilvania”

Cu siguranţă, la partida cu Dinamo Krasnodar, formaţie venită din preliminarii, după ce în 2016 a câştigat Cupa CEV, Sala „Transilvania” din Sibiu va fi luată cu asalt de sute de susţinători din Blaj, intrarea fiind liberă.

Volei Alba Blaj anunţă că au început înscrierile pentru deplasarea suporterilor blăjeni la meciul cu Dinamo Krasnodar, ce contează pentru etapa a doua a grupelor. Suporterii care doresc să încurajeze echipa la Sibiu se pot înscrie, gratuit, la Registratura Primăriei Blaj, până luni, 9 ianuarie, ora 15.00. Deplasarea se va face, gratuit, din faţa Primăriei Blaj, miercuri, 11 ianuarie, de la ora 16.00. “Vă aşteptăm în număr cât mai mare să încurajaţi echipa noastră la meciurile de pe teren propriu din cea mai importantă competiţie voleibalistică intercluburi, pentru că numai împreună suntem Volei Alba Blaj!”, este mesajul clubului.

Programul campioanei României în Liga Campionilor: • acasă cu Dinamo Krasnodar (11 ianuarie 2017, ora 18.00); • acasă cu Volero Zurich (25 ianuarie, ora 18.00); • deplasare la Zurich (9 februarie, ora 21.00); • deplasare la Krasnodar (21 februarie, ora 18.00); • acasă cu Dinamo Moscova (21 februarie, ora 18.00), jocurile de pe teren propriu disputându-se în Sala „Transilvania” din Sibiu.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 114 ori

Miercuri, 11 ianuarie 2017: Volei Alba Blaj – Dinamo Krasnodar, în Sala „Transilvania” din Sibiu. Deplasare gratuită pentru suporterii din „Mica Romă”
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.