blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » „Mica Romă” este în culmea fericirii: Volei Alba Blaj a câştigat al doilea titlu consecutiv la volei feminin

„Mica Romă” este în culmea fericirii: Volei Alba Blaj a câştigat al doilea titlu consecutiv la volei feminin

Publicat în 05.05.2016 la ora 20:57

volei-alba-blaj-campioana-2016Volei Alba Blaj este atât noua cât şi vechea campioană a României la volei feminin, echipa din „Mica Romă” câştigând pentru al doilea an consecutiv trofeul suprem intern, o performanţă de senzaţie, după ce a învins în finala mare pe rivala CSM Târgovişte cu scorul general de 3-2, ultimul meci fiind un net 3-0 (25-15, 25-19, 26-24), o adevărată demonstrație de forță, în Sala „Timotei Cipariu”, într-o atmosferă magnifică, scandându-se „campionii, campionii” minute în șir! „Seara campioanelor” va fi vineri, la ora 19.00, în Parcul „Avram Iancu”

Echipa lui Zakoc a fost motivată la maximum, etalând o prestație admirabilă și reușind să-și atingă obiectivul într-o manieră impresionantă câștigând aurul în stil de mare echipă, după ce a fost condusă în două rânduri în lupta pentru titlu!

• Sală incendiară, asaltată de vuvuzele!

Cu două ore înainte de debutului meciului pentru titlu Sala “Timotei Cipariu”, în cele din urmă peste 800 de spectatori fiind alături de favorite, fanii find înarmați cu vuvuzele ce au creat un zgomot infernal. Cu Ion Dumitrel, președintele CJ Alba în rol de șef de galerie și Darko Zakoc războinic în startul confruntării de foc, antrenorul sârb ridicând efectiv fanii în picioare cu un gest autoritar menit să aducă furtuna, s-a declanșat meciul, unul dominat autoritar de campioană ce și-a păstrat titlul în panoplie.

Zakos s-a deslănțuit în mometul prezentării echipelor și sutele de blăjeni au luat foc, de la acea scânteie atmosfera fiine efectiv una apăsătoare pentru vizitatoare, copleșite de presiune. Impulsionată de un public de campioană, Volei Alba Blaj a reușit un meci mare, câștigând categoric.

• Dublă istorică pentru Alba

La Blaj se dă ora exactă în voleiul feminin autothon, iar după ce anul trecut s-a consemnat o premieră istorică pentru sportul din Alba, acum s-a consemnat o performanţă la pătrat pentru o admirabilă formaţie înfiinţată în urmă cu 5 ani, încununată cu laurii supremi în 2015 şi 2016. Graţie acestui rezultat de senzaţie, repurtat în faţa admirabilului public din Sala „Timotei Cipariu”, fetele conduse de Darko Zakoc vor participa din nou în Champions League. După ultima minge a jocului decisiv din cursa spre titlu, partidă ce a însemnat cucerirea medaliilor de aur, s-a declanşat nebunia în sala blăjeană, cei prezenţi celebrând momente de vis, demne de povestit peste ani. Blajul a devenit capitala simbolică a voleiului, cu o echipă de aur, mândria urbei, a judeţului, ce a demonstrat că “imposibilul devine posibil”!

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 914 ori

„Mica Romă” este în culmea fericirii: Volei Alba Blaj a câştigat al doilea titlu consecutiv la volei feminin
4 (80%) 6 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *