blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Marți, 28 februarie 2017: Meci de gală pentru Volei Alba Blaj în compania celor de la Dinamo Moscova, la ultima reprezentație din acest sezon de Champions League

Marți, 28 februarie 2017: Meci de gală pentru Volei Alba Blaj în compania celor de la Dinamo Moscova, la ultima reprezentație din acest sezon de Champions League

Publicat în 27.02.2017 la ora 14:45

Volei Alba Blaj îşi va lua „rămas bun” de la cea de-a doua prezenţă consecutivă în Champions League, mâine, de la ora 18.00, în Sala „Transilvania” din Sibiu (meci televizat pe Digi Sport 3), cu un meci împotriva celei mai titrate formaţii pe care a avut-o adversar vreodată, Dinamo Moscova, campioana Rusiei.

Deja calificat în playoffs 6, „colosul” rusesc nu-şi poate permite să irosească mai mult de un punct, pentru a nu pierde poziţia de lider în Grupa B, clasare ce i-ar asigura un adversar mai accesibil în etapa următoare a întrecerii europene. Va fi o confruntare de gală, un duel-spectacol, al 4-lea între cele două combatante, precedentele trei fiind adjudecate de gruparea moscovită, ultima dispută fiind în decembrie 2016, la Moscova. În partida de debut, Volei Alba Blaj a condus cu 1-0 la seturi, dar a fost răpusă de fabuloasa Natalia Goncharova, ce a realizat 29 de puncte!

Campioana României are posibilitatea să urce pe poziţia a treia a „grupei morţii”, dacă va reuşit să-şi adjudece minimum două seturi, caz în care ar egala la puncte Dinamo Krsanodar. Formaţia din „Mica Romă” traversează un moment extraordinar, materializat prin succesul de senzaţie de la Kransodar de săptămâna trecută, victorie dublată prin marşul autoritar de la Bacău, în Divizia A1. În clasament, înaintea ultimelor jocuri, Dinamo are 12 puncte, din 5 victorii, iar formaţia blăjeană este pe ultima poziţie. “Întâlnim o mare echipă a Europei, cu foarte multe jucătoare de valoare, campioane europene cu naţionala Rusiei, o echipă care deja este calificată în faza următoare. Sperăm să facem un meci bun, care să confirme victoria pe care am obţinut-o la Krasnodar şi să ne despărţim de această foarte frumoasă competiţie cu capul sus, lăsând o bună impresie publicului care a savurat, sper eu, din plin meciurile de Liga Campionilor de la Sibiu”, a declarat preşedintele Sergiu Ştefănescu.

• Spectacol de gală şi adversare de calibru mondial

Se anunţă un spectacol fotbalistic de gală, în condiţiile în care în distribuţia adversă, sub comanda lui Yury Panchenko, se regăsesc jucătoare de calibru mondial, componente ale naţionalei Rusiei, spectatorii având prilejul să vadă pe viu nume mari ale voleiului european şi internaţional. „Nu este îndoială, Dinamo Moscova este favorită în acest meci. A arătat forţă în meciurile cu Volero Zürich, unde a câştigat de două ori. În plus, oaspeţii vor veni motivaţi să câştige şi să-şi păstreze primul loc, care le va oferi un avantaj la tragerea la sorţi din Playoffs 6. Noi am obţinut ce am vrut, am câştigat la Krasnodar şi am arătat că putem juca la cel mai înalt nivel şi vrem să dovedim asta şi la meciul cu Dinamo Moscova. Este ultimul joc din acest sezon în Liga Campionilor, aştept ca suporterii să vină în număr cât mai mare şi să ne susţină, pentru că această echipă merită din plin”, a precizat antrenorul Darko Zakoc.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 50 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.