blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Marius Macarie a fost destituit după eliminarea din play-off. Noul antrenor a Volei Alba Blaj este sârbul Branko Gajic

Marius Macarie a fost destituit după eliminarea din play-off. Noul antrenor a Volei Alba Blaj este sârbul Branko Gajic

Publicat în 18.03.2013 la ora 12:33

Sârbul Branko Gajic (35 de ani) este de astăzi noul antrenor principal al echipei Volei Alba Blaj, el înlocuindu-l pe Marius Macarie.

Această mutare se va oficializa în cursul zilei de astăzi, urmând a fi stabilite toate detaliile, după o întâlnire între primarul Gheorghe Rotar şi tehnicianul ce a activat la CSM Sibiu, cu care a evitat retrogradarea din Divizia A 1.

Reamintim că Branko Gajic a fost pe banca echipei CSM Sibiu sibiencelor și în întâlnirea pentru evitarea retrogradării de anul trecut. Antrenorul, care a declarat în repetate rânduri că șansele de a mai continua la CSM Sibiu sunt aproape nule, săptămâna trecută, după cel de-al doilea meci cu „U” Cluj, că va lua o decizie după ce se va termina play-out-ul. Obiectivul noului antrenor este clasarea pe locul al 5-lea, Volei Alba Blaj având primul meci sub comanda tehnicianului sârb sâmbăat viitoare, în Sala “Timotei Cipariu”

În ceea ce îl priveşte pe Branko Gajic, acesta a mai antrenat în România, UNIC-ul şi pe Medicina Târgu Mureş. Cu toate că în timpul sezonului, oficialii blăjeni

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 221 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.