blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Mâine, de la ora 18.00, în Sala „Transilvania” din Sibiu: Volei Alba Blaj – Dinamo Krasnodar, în Champions League

Mâine, de la ora 18.00, în Sala „Transilvania” din Sibiu: Volei Alba Blaj – Dinamo Krasnodar, în Champions League

Publicat în 10.01.2017 la ora 13:07

Campioana României, Volei Alba Blaj va începe noul an în forţă, cu o partidă „de lux”, prima de pe teren propriu din actuala ediţie a Ligii Campionilor, cu Dinamo Krasnodar, miercuri, 11 ianuarie 2017, de la ora 18.00, în Sala „Transilvania” din Sibiu, locaţia obişnuită a jocurilor interne disputate în întrecerile continentale.

Se anunţă un spectacol voleibalistic de seamă, în faţa echipei din „Mica Romă” stând tocmai deţinătoarea Cupei CEV. Este aşteptată o atmosferă de zile mari la acest joc contând pentru Grupa B a competiţiei supreme, suporterii din Blaj fiind aşteptaţi în număr mare să-şi susţină favoritele, deplasarea fiind gratuită, până astăzi fiind înscrise peste 250 de persoane. Cele două combatante au pierdut cu acelaşi scor, în primul meci din actuala ediţie, 1-3, Volei Alba Blaj la Moscova, iar Dinamo Krasnodar pe propriul teren, cu Volero Zurich.

Mergem la victorie, pentru că eu nu mă gândesc decât la victorie. Vrem să facem o bună imagine oraşului nostru nu doar la nivel naţional, ci şi la nivel european. Să nu uităm faptul că facem parte din elita voleiului, pentru că suntem între cele mai bune 16 echipe din Europa„, a precizat primarul Blajului, Gheorghe Valentin Rotar.

Formaţia condusă de Darko Zakoc a avut un final de 2016 cu multe dezamăgiri, pierzând trei din cele 4 meciuri susţinute în trei competiţii, ultimul eşec, la Timişoara, însemnând şi ratarea unui trofeu, Supercupa României, adjudecată de CSM Tîrgovişte.

• Darko Zakoc: “Nu se poate vorbi despre o echipă favorită”

“Este primul meci din acest an, am depăşit problemele din ultimul timp şi motivaţia este la nivel mare. Întâlnim echipa care ocupă locul trei în campionatul Rusiei şi nu putem spune că suntem favoriţi. Eu consider că nu putem vorbi despre o echipă favorită, suntem două formaţii apropiate din punct de vedere valoric şi cred că cine va intra mai bine în ritmul partidei va câştiga jocul. Sper să avem parte, ca de obicei, de o atmosferă frumoasă, făcută de suporterii noştri, şi vreau să dăm tot ceea ce avem noi mai bun pentru a le răsplăti încrederea”, a declarat antrenorul Darko Zakoc.

“Va fi un meci foarte greu, este şi primul oficial din acest an. Avem în faţă un adversar de calibru, pornim cu şansa a doua într-o întâlnire dificilă, dar jucăm în faţa fanilor şi firesc este că ne dorim un rezultat pozitiv. Întâlnim câştigătoarea Cupei CEV, o echipă foarte puternică şi nu cred că plecăm favoriţi. Sperăm să fie un spectacol frumos, agreabil, de cea mai înaltă ţinută, care să fie pe placul suporterilor noştri, pe care îi aşteptăm în număr mare la sală. Mergem la Sibiu încrezători, conştienţi că nu avem ce pierde”, a spus preşedintele Sergiu Ştefănescu.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 35 ori

Mâine, de la ora 18.00, în Sala „Transilvania” din Sibiu: Volei Alba Blaj – Dinamo Krasnodar, în Champions League
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.