blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Mai multe gospodării din municipiul Blaj au fost inundate în urma unei ploi torențiale căzute în această seară

Mai multe gospodării din municipiul Blaj au fost inundate în urma unei ploi torențiale căzute în această seară

Publicat în 17.08.2016 la ora 22:03

inundatii-blaj-17-aug-2016Mai multe gospodării din municipiul Blaj, pivnițe, curți și subsoluri, au fost inundate, în cursul acestei seri seara ca urmare a unei ruperi de nori.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, Garda Blaj, în cooperare cu SVSU Blaj, intervin în acest municipiu pentru evacuarea apei pluviale, din mai multe gospodării, rezultată în urma precipitațiilor abundente. Au fost inundate mai multe pivnițe, curți și subsoluri.

UPDATE: Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, Garda Blaj și Serviciul Voluntar și Privat pentru Situații de Urgență au intervenit pentru evacuarea apei din mai multe gospodării, pivnițe, curți și subsoluri, în urma unei ruperi de nori.

”Problema este că a plouat foarte mult într-un timp scurt. Canalizările nu au făcut față și apa a intrat în curțile oamenilor. Acum s-a oprit ploaia și apele s-au mai retras din unele gospodării de unde s-au făcut solicitările. Au fost inundate până în 20 de gospodării, iar noi intervenim cu două autospeciale și două motopompe. Cei de la Serviciul Voluntar probabil că intervin cu motopompe transportabile”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Alba, Alina Marescu.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod portocaliu, valabilă miercuri, în mai multe localități din județul Alba, semnalându-se frecvente descărcări electrice, vânt puternic cu aspect de vijelie, grindină de dimensiuni medii și ploi.

Acest articol a fost citit de: 1451 ori

Mai multe gospodării din municipiul Blaj au fost inundate în urma unei ploi torențiale căzute în această seară
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.