blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Klaus Iohannis a felicitat fetele de la CSM Volei Alba Blaj, pentru titlul de vicecampioană a Europei

Klaus Iohannis a felicitat fetele de la CSM Volei Alba Blaj, pentru titlul de vicecampioană a Europei

Publicat în 12.05.2018 la ora 20:47

Klaus Iohannis, președintele României, prezent astăzi 12 mai 2018, la Blaj, a felicitat performanța echipei Volei Alba Blaj, vicecampioana Europei.

La discursul ținut la Colegiul Naţional „Inochentie Micu Clain” Blaj, cu ocazia conferinţei dedicată Centenarului Unirii şi Adunării din 1848 au asistat, din primul rând al sălii, antrenorul Darko Zakoc, împreună cu jucătoarele Ramona Rus (originară din Blaj), Adina Salaoru și Nneka Onyejekwe (componente de bază ale “mândriei Albei”)

Șeful statului s-a întâlnit în cadru organizat, la Colegiul National „Inochentie Micu Clain”, cu antrenorul Darko Zakoc, însoțit de cele trei românce, tocmai pentru a puncta superba performanță realizată de echipa din “Mica Romă”. Klaus Iohannis participă la inaugurarea oficială a Palatului Cultural din Piața 1848, la 170 de ani de la Marea Adunare Națională de pe Câmpia Libertății, programul vizitei inclu­zând și depuneri de coroane pe Câmpia Libertății.

CSM Volei Alba Blaj a jucat recent finala Final Four-ului Champions League de la București, unde a reușit cea mai importantă performanță a voleiului feminin românesc din toate timpurile.

Lucian DANCIU

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 456 ori

Klaus Iohannis a felicitat fetele de la CSM Volei Alba Blaj, pentru titlul de vicecampioană a Europei
1 (20%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.