blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Katerina Zhidkova (Azerbaidjan) a semnat cu Volei Alba Blaj

Katerina Zhidkova (Azerbaidjan) a semnat cu Volei Alba Blaj

Publicat în 25.06.2018 la ora 13:26

Vicecampioana Europei, Volei Alba Blaj anunță încă o achiziție: voleibalista azeră Katerina Zhidkova, ce evoluează ca și universal.

Componentă de bază a naționalei Azerbaidjanuui, Katerina Zhidkova (1,87 metri) s-a născut în Ucraina, la Cherkassy, pe 28 septembrie și este pentru prima data în carieră în campionatul României, o premieră fiind și pentru formația din “Mica Romă” înregimentarea unei jucătoare de naționalitate azeră.

Noul transfer al echipei conduse de Darko Zakoc vine de la Azerrail Baku, echipă cu care a câştigat, în acest an, titlul national și unde a evoluat în ultimele 4 sezoane, mai cucerind aurul național și în 2016.

Precedentele echipe din carieră au fost tot în capitala Azerbaidjanului, la Lokomotiv Baku (2011-2013) și Azerrail Baku (2013-2014). Cu reprezentativa țării sale, Zhidkova a terminat pe poziția a patra la Campionatului European din 2017.

Katerina Zhidkova este al patrulea transfer confirmat de CSM Volei Alba Blaj pentru sezonul viitor, după cele ale voleibalistelor Mariya Karakasheva (extremă), Sonja Newcombe (extremă) şi Suzana Ćebić (libero).

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 26 ori

Katerina Zhidkova (Azerbaidjan) a semnat cu Volei Alba Blaj
Apreciază acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.