blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Jucătoarea Nneka Onyejekwe și-a prelungit contractul cu Volei Alba Blaj pentru încă un sezon competițional

Jucătoarea Nneka Onyejekwe și-a prelungit contractul cu Volei Alba Blaj pentru încă un sezon competițional

Publicat în 13.06.2017 la ora 9:32

Volei Alba Blaj continuă să fie activă pe piaţa transferurilor, o altă mutare importantă reuşită recent de tripla campioană a României fiind păstrarea în efectivul condus de Darko Zakoc a internaţionalei române Nneka Onyejekwe, ce a acceptat să-şi prelungească înţelegerea cu echipa din „Mica Romă”, cu încă un an!

Una dintre cele mai valoroase jucătoare din  componenţa naţionalei „tricolore” a preferat să rămână la deţinătoarea eventului în ediţia 2016-2017 şi a câştigat titlul de campioană (11 la număr) cu fiecare echipă la care a evoluat. Astfel, a câştigat 4 titluri de campioană a României cu CSU Metal Galaţi (2007, 2008, 2009, 2010), 3 titluri de campioană a Elveţiei cu Voléro Zürich (2011, 2012, 2013), 2 titluri de campioană a Franţei cu Racing Club de Cannes (2014, 2015), un titlu de campioană a Germaniei cu Dresdner Sportclub 1898 (2016) şi un titlu de campioană a României cu Volei Alba Blaj (2017).

Este o altă mutare importantă a Blajului, menţinerea în efectiv a centrului în vârstă de 27 de ani, după păstrarea antrenorului Darko Zakoc şi înregimentarea alte jucătoare autohtone valoroase, Roxana Bacşiş, revenită din Franţa.

Ne bucurăm că am reuşit să ajungem la un acord cu Nneka, una dintre mai valoroase echipere ale echipei noastre naţionale. Este importantă această continuitate, preferată de noi ca şi club, cât şi de jucătoare. Vrem continuitate şi cu celelalte jucătoare pe care le dorim să rămână la Blaj şi negociem în acest sens„, a spus preşedintele Sergiu Ştefănescu.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 25 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.