blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » În primul meci la Cupa Blajului – 2018: Volei Alba Blaj – CSM Lugoj 4-0

În primul meci la Cupa Blajului – 2018: Volei Alba Blaj – CSM Lugoj 4-0

Publicat în 05.10.2018 la ora 21:06

După ce a câștigat, pentru a doua oară consecutiv „Cupa Timișoara”, Volei Alba Blaj, vicecampioana Europei, organizează în weekend a patra ediție a „Cupei Blajului”. Formația din „Mica Romă” a câștigat, lejer, scor 4-0, cu CSM Lugoj, partida ce deschide ediția a 4-a a Cupei Blajului.

Volei Alba Blaj a câștigat toate cele patru seturi ale meciului cu CSM Lugoj, în primul meci al ediției din acest an a „Cupei Blajului” la volei feminin. Vicecampioana Europei s-a impus cu 4-0 (25-16, 25-18, 25-15, 25-17), într-o oră și 35 de minute de joc.

Pentru meciul de astăzi, Darko Zakoč a mizat pe următoarea echipă: Aleksandra Cirovic* – Ioana Baciu, Nađa Ninković (cpt.), Ana Lazarević, Katerina Zhidkova, Sara Hutinski – Suzana Ćebić (libero 1), Marina Vujović (libero 2). Au mai jucat: Sonja Newcombe și Cu probleme medicale, Lucie Smutná și Nneka Onyejekwe nu au evoluat în această partidă.

Pentru echipa blăjeană, pe postul de coordonator a evoluat Aleksandra Cirovic (21 ani), ultima dată la Vizura Belgrad, jucătoare aflată în teste la vicecampioana Europei.

Din păcate, deoarece Știința Bacău a declinat în ultimul moment participarea, după ce a confirmat inițial, organizatorii au fost puși în dificultate, cautând o echipă care să înlocuiască în ultimul moment formația lui Grapă. S-a vorbit și de Poli Iași, dar, în cele din urmă, din diverse rațiuni, turneul se va disputa cu numai trei echipe la start, Volei Alba Blaj, UVT Agroland Timișoara și CSM Lugoj (ce s-au întâlnit și weekendul trecut în Banat). În consecință, și programul va surveni modificări, urmând să fie un singur joc în fiecare zi, vineri și sâmbătă, de la ora 18.00 (în loc de două cum fusese stabilit inițial), în Sala “Timotei Cipariu” (intrarea liberă), iar duminică, 7 octombrie, de la ora 11.00. Astfel, fiecare meci va avea cel puțin 4 seturi, iar în cazul în care va fi egalitate, 2-2, se va juca un set decisiv. Program „Cupa Blajului” 2018: vineri, 5 octombrie, ora 18.00: Volei Alba Blaj – CSM Lugoj; • sâmbătă, 6 octombrie, ora 18.00: CSM Lugoj – Agroland Timișoara; • duminică, 7 octombrie, ora 11.00: Volei Alba Blaj – Agroland Timișoara.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 43 ori

În primul meci la Cupa Blajului – 2018: Volei Alba Blaj – CSM Lugoj 4-0
1 (20%) 1 vote[s]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.