blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Hegemonie internă pentru campioană: SCM Pitești – Volei Alba Blaj 0-3

Hegemonie internă pentru campioană: SCM Pitești – Volei Alba Blaj 0-3

Publicat în 11.02.2017 la ora 22:59

Volei Alba Blaj își continuă marșul de regularitate din Divizia A1, câștigând în minimum de seturi, în deplasare, partida disputată împotriva celor de la SCM Pitești, scor 3-0 (25-12, 25-11, 25-12).

În 2017, echipa din Blaj are numai victorii în întrecerile interne, acumulând șase succese consecutive, în campionat și Cupa României, jocuri în care a pierdut un unic set. După ce joi a avut partidă externă la Zurich, în Champions League, formația din „Mica Romă” a bifat în întrecerea internă o dispută facilă, în care diferența a fost precum cea de joi din competiția supremă, dar în sens invers, echipa lui Darko Zakoc nelăsând nicio șansă oponentelor.

Spre deosebire de alte întâlniri considerate facile, antrenorul campioanei a început cu cea mai bună formulă posibilă, oferind un antrenament cu public pentru titularele obișnuite, dar a încheiat întâlnirea cu restul jucătoarelor din lot. În consecință, în setul inaugural am înregistrat o serie de 9 puncte consecutive realizate de oaspete (de la 10-14 la 10-23), la fel întâmplându-se și în setul secund (de la 5-4 la 5-13)

Jocul a avut și conotații sentimentale, în lotul gazdelor regăsindu-se trei jucătoare ale Blajului, Denisa Viloiu, Adina Stanciu și Carmen Dârnescu, campioane sezoanele anterioare cu Volei Alba Blaj.

A fost a 16-a victorie din 17 întâlniri în Divizia A1, formația din „Mica Romă” acumulând 48 de puncte și păstrându-și avantajul de 7 puncte față de contracandidate. Și tot pentru statistică, a fost a 4-a victorie din tot atâtea meciuri pentru Volei Alba Blaj, cu același scor 3-0, în compania piteștencelor, cu care s-au întâlnit și în Cupa României.

În etapa viitoare, Volei Alba Blaj întâlnește în Sala „Timotei Cipariu” pe Penicilina Iași, sâmbătă, 18 februarie.

Volei Alba Blaj: Ana Antonijevic, Adina Salaoru, Samara Rodrigues, Nneka Onyejekwe, Nadja Ninkovic, Tatsiana Markevich, Marina Vujovic; au mai intrat Dubravka Djuric, Rebeka Lazic, Ana Grbac, Ana Maria Berdilă, Lisa Kramer.

Acest articol a fost citit de: 47 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.