blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Eșec aspru în prima manșă a duelului pentru semifinale: Volei Alba Blaj – Schweriner SC 0-3

Eșec aspru în prima manșă a duelului pentru semifinale: Volei Alba Blaj – Schweriner SC 0-3

Publicat în 10.02.2016 la ora 19:38

volei-alba-blaj-schweriner-cev-10-feb-2016Volei Alba Blaj a pierdut astăzi meciul disputat în Sala Sporturilor „Transilvania” din Sibiu împotriva celor de la Schweriner SC, scor 0-3 (22-25, 12-25, 23-25), contând pentru prima manşă a Challenge Round, din Cupa CEV, ultima fază înaintea semifinalelor.

Campioana României a dezamăgit în acest meci de care se legau multe speranțe și dorință de a face performanță europeană. La primul meci din CEV, a doua competiție ca și valoare, Volei Alba Blaj a fost timorată, copleșită de miză, rezultând o victorie indubitabilă a oponentelor, ce au acum șanse majore de calificare.

Peste 1600 de spectatori au asistat la o partidă controlată de formația din Germania, ce a arătat forță superioară, impunându-se în 74 de minute.

Partida a început echilibrat, însă vizitatoarele au dovedit clasă, nervi mai tari și au reușit să-și adjudece primul set, după ce Blajul a salvat o minge de set.

În al doilea însă, echipa lui Zakoc a fost de nerecunoscut, antrenorul sârb fiind obligat să schimbe liniile pentru a opri marșul trupei lui Koslowski, ce a câștigat setul de o manieră categorică.

După instrucția suferită în setul anterior, Blajul și-a reglat mecanismul încercând să reintre în meci. Adina Salaoru a dat tonul și în setul al treilea Blajul a căutat reabilitarea. Amfitrioanele s-au aflat la conducere până la al doilea time-out tehnic 16-15, tribunele au sperat într-un miracol, favoritele au condus cu 21-18, dar s-a ajuns la 22-23 și tot Schweriner s-a impus, de data aceasta după o luptă aspră.

Au evoluat: Ana Grbac, Ivana Plchotova, Adina Salaoru, Dubravka Djuric, Jelena Alajbeg, Jovana Vesovic  și Marina Vujovic (libero);  au mai intrat Anamaria Berdilă, Ioana Nemțanu, Leticia Boscacci, Denisa Viloiu, Adriana Bobi  (n-a prins lotul Vali Rusu).

Acest articol a fost citit de: 75 ori

Apreciază acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.